Real Madrid'de büyük şok: Jude Bellingham apar topar antrenmanı bıraktı

Real Madrid'in bugünkü antrenmanında takımın yıldızlarından Jude Bellingham aldığı darbe sonrası sakatlanarak antrenmanı yarıda bıraktı. Bellingham'ın yerine Arda Güler'in oynama ihtimali düşük olarak değerlendirildi.

Son Güncelleme:

Real Madrid'de Bellingham şoku yaşanıyor. İngiliz futbolcu antrenmanda aldığı darbenin ardından çimleri terk etmek zorunda kaldı.

Real Madrid Teknik Direktörü Carlo Ancelotti, İngiliz futbolcunun bir darbe aldığını ve kulüp doktorlarının oyuncunun durumunu değerlendirdiğini doğruladı.

Pazar günü Real Valladolid'le Santiago Bernabeu'da karşılaşacak olan Real Madrid bu haberler sarsılırken oyun planlarının değişmesi bekleniyor.

Öte yandan İspanyol basını Ancelotti'nin ses tonuna dayanarak sakatlığın ciddi olmadığını öne sürdü. Ancak bazı medya kuruluşları ise Bellingham'ın sağ bacağındaki kaslarında (ince plantar kasta) yaralanma olduğunu ve en az 1 ay sahalardan uzak kalacağını iddia ediyor.

ARDA GÜLER OYNAYACAK MI?

Bellingham'ın sakatlığı ciddiyse bu mevkide Modric ya da Ceballos'un oynaması bekleniyor. Real Madrid Exclusivo'nun haberine göre Ancelotti'nin tercihi Arda Güler ve Brahim Diaz olmayacak.

Carlo Ancelotti, yeni taktikte Mbappe ve Vinicius'un geriye gelmemesi nedeniyle Bellingham'a aşırı yüklenme olduğu gerekçesiyle eleştiriliyordu.

Sonraki Haber