İslam Memiş Haberleri

İş adamı, ekonomist, Altın ve Para Piyasaları Uzmanı-Köşe Yazarı& Ekonomi Programı Sunucusu - Bilirkişi. 1980 yılında İstanbul'da dünyaya geldi. Aslen Orduludur. İlk, orta ve lise öğreniminin ardından Erzurum Üniversitesi İşletme Fakültesini bitirdi.

İslam Memiş, Anadolu Ajansı’nda finans analizleri hazırladı. Kuyumculuk sektöründe de faaliyet gösteren, perakende mağazasını işleten Memiş aynı zamanda çeşitli tv kanallarında piyasa analizleri yapıyor. Evli ve iki çocuk babasıdır.

İslam Memiş umutlu konuştu: Olursa hafta sonu güzel final olur İslam Memiş "aman dikkat" diyerek yatırımcıları uyardı: Çok sert düşecek İslam Memiş: Gram altın için kritik tarih 18 Eylül İslam Memiş uyardı: Risk var! Gümüş... Gram altın... İslam Memiş gram altın için uyardı: 18 Eylül'den sonraya dikkat! İslam Memiş uyardı: Kırılma noktası olacak Gram altın kahini İslam Memiş 'hazır olun diyerek' açıkladı: Sadece 1 gün kaldı İslam Memiş, gram altın için uyardı: Son 4 ay kaldı 'Kaygılarım var' diyen İslam Memiş, dolar ve gram altın için uyardı İslam Memiş'ten 'sürpriz' uyarısı: Ansızın atak bekliyorum Gram altında bu fırsata dikkat: İslam Memiş yöntemi açıkladı... İslam Memiş gözdesini açıkladı: Borsa mı, dolar mı, euro mu, gram altın mı, gümüş mü? İslam Memiş'ten gram altın için 'eylül' tahmini geldi 'Fark var!' uyarısı veren İslam Memiş'ten kritik uyarı: Dolar ve gram altın... İslam Memiş 'bir müjdem var' diyerek duyurdu: Gram altın artık... İslam Memiş 2024'ün kralını açıkladı: Gram altın yüzde 40 kazandırdı ama kral başkası İslam Memiş uyardı! 2026’ya kadar uzak durun! Peki ne yapacağız? İslam Memiş 'Bugünkü rekor denememiz' diye duyurdu, ons altın tuttu, gram altın ise... İslam Memiş altın yatırımcısını uyardı: Bunu yapmayan gümler Yatırımcılar dikkat! İslam Memiş haftanın yıldızını duyurdu: Yolu açık olsun İslam Memiş "Ne demiştim?" diyerek duyurdu: Gram altın böyle giderse... "1 gram altın alamayan var!" İslam Memiş'ten uyarı geldi: "Gram altın olmuş 2 bin 700 lira..." İslam Memiş tarih verdi! Sadece 16 günümüz kaldı! İslam Memiş gram altın için tarih ve rakam verdi: Uçacak