Emekli maaşı zammı Haberleri - Sayfa 7

2024 memur ve emekli zammının ne kadar olacağı, ocak ayında açıklanacak olan 6 aylık enflasyon farkı öncesinde sorgulanıyor. Milyonlarca memur ve emekli, maaşlarına yüzde kaç oranında zam yapılacağını araştırmaya başladı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak 6 aylık enflasyon farkıyla birlikte SSK ve Bağkur emeklileri de 6 aylık enflasyon oranına göre maaş zammı alacak.

Emekli ve memur maaşı zammı için üçüncü veri açıklandı! Emeklilerin bayram ikramiye ödemeleri bugün başlıyor Seçim sonrası ekonomistlerden dolar ve altın uyarısı! "Emekli maaşına zam gelebilir" Emeklilere temmuzda zam bekleniyor... Ne kadar zam gelecek? Bakan Işıkhan duyurdu: Emekli maaşları Temmuz'da bir kez daha masaya yatırılacak Emekliler dikkat! Promosyon ödemeleri başladı Emeklilere müjde üstüne müjde! İndirim, kampanya, promosyon Milyonlarca emekliyi ilgilendiriyor! Başvuruları başladı Emekli ve memur maaşları bayramdan önce yatacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan rakam verdi, emeklilere promosyon yarışı kızıştı! 10 bin lira altı maaş alan emekliler için tarih verildi: Kök aylığa zam yolda! İş Kanunu değişiyor! Emeklilikte taban aylığa yaş kriteri En düşük emekli maaşı alanları için yeni formül: 17 bin 2 liraya yükseltilecek! Cumhurbaşkanı Erdoğan: Emeklilerin bayram ikramiyesi 2-5 Nisan tarihlerinde yatacak Erken emeklilik mi geliyor? EYT'liler de faydalanacak Emekliye zamda yeni tablo: SGK uzmanı kuruşu kuruşuna hesapladı! En düşük emekli aylığı... Bir iyi bir de kötü haber! Emekliye ek zam var mı, asgari ücret artacak mı? Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan Elazığ mitinginde emeklilere müjde: Adımları atıyoruz 2 aylık enflasyon farkı ortaya çıktı: Memur ve emekli zammı ne kadar olacak? Emekliye seyyanen zam! SGK uzmanından emekli maaşlarıyla ilgili açıklama Emekli ikramiyesinin 3 bin liraya çıkarılmasını da içeren 8. Yargı Paketi, Komisyonda kabul edildi İş yaşamı sil baştan! Çalışanların merak ettiği sorunun yanıtı e-Devlet'i çökertti Emekli olunca ne kadar maaş alacaksınız?