Emekli maaşı zammı Haberleri - Sayfa 5

2024 memur ve emekli zammının ne kadar olacağı, ocak ayında açıklanacak olan 6 aylık enflasyon farkı öncesinde sorgulanıyor. Milyonlarca memur ve emekli, maaşlarına yüzde kaç oranında zam yapılacağını araştırmaya başladı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak 6 aylık enflasyon farkıyla birlikte SSK ve Bağkur emeklileri de 6 aylık enflasyon oranına göre maaş zammı alacak.

Memur ve emeklilerin maaş zammı için beklenen oran açıklandı İşte memur ve emeklilerin garantilediği temmuz zam oranı Kritik gün bugün! Emekliye zam oranı netleşiyor: İşte yeni maaş tablosu 5 aylık enflasyon oranı yarın belli oluyor: Memur ve memur emeklisi ne kadar zam alacak? Emeklinin gözü kulağı temmuz zammında! İşte yeni detaylar Tüm emeklileri ilgilendiren tarih belli oldu: En az 13 bin TL hesabınızda olacak! Kim ne kadar maaş alacak? Emekliye zam oranı ortaya çıktı, yeniden hesap yapıldı! İşsizlikte 'mevsimlik işçi' etkisi Emekliler Bursa'da yürüyüş düzenledi: Bu maaşlarla yaşanmaz, bizi görün Tüm emeklileri ilgilendiriyor! Bakan Işıkhan'dan flaş açıklama geldi Hangi banka emeklilere ne kadar promosyon veriyor? Kurban Bayramı öncesi emekli aylığında sürpriz karar! Asgari ücret ve emekli maaşına ne kadar zam yapılacak? Oran verildi! Kulisler hareketlendi... En düşük emekli maaşı 12 bin 500 TL olacak! 2024 Temmuz zammı... En düşük emekli maaşını açıkladı! Emeklilere özel çalışmalara yenileri eklendi! İşte yeni destek paketinin detayları En düşük emekli maaşı ve memur maaşında yeni rakam belli oldu SSK, Bağkur ve memur emekli zammında yeni bir ipucu ortaya çıktı Asgari ücrete ara zam yapılacak mı? Bakan Işıkhan'dan yeni açıklama geldi Memurun ve emeklinin temmuz zammı ne kadar olacak? Memur-Sen açıkladı Merkez Bankası açıkladı... Emekli ve memur maaş zammında rakam ortaya çıktı Temmuz zammında bu rakam ilk kez telaffuz edildi! En düşük emekli maaşı... En düşük emekli maaşı 15 bin lira mı olacak? En düşük emekli maaşında umut veren gelişme