Emekli maaşı zammı Haberleri - Sayfa 8

2024 memur ve emekli zammının ne kadar olacağı, ocak ayında açıklanacak olan 6 aylık enflasyon farkı öncesinde sorgulanıyor. Milyonlarca memur ve emekli, maaşlarına yüzde kaç oranında zam yapılacağını araştırmaya başladı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak 6 aylık enflasyon farkıyla birlikte SSK ve Bağkur emeklileri de 6 aylık enflasyon oranına göre maaş zammı alacak.

Hangi emekli ne kadar zam farkı alacak? Emekliler dikkat, tarih netleşti! Kim ne kadar maaş farkı alacak? Tek tek hesaplandı Emekli zam oranlarıyla ilgili yasa, Resmi Gazete'de Emekli ikramiyesine zamda 'şubat sonu' detayı: İşte konuşulan rakam Emekliye ek zam için geri sayım! Emekli zammı Resmi Gazete'de yayınlandı mı? Emeklilere ek zam, erken emeklilik, memur maaşları, asgari ücret, ev kadınlarına destek... Emekliye 'ek zam' Meclis'ten geçti Emekli maaşlarına ek zam! Kim, ne kadar alacak? İşte o hesap... Türkiye için umutlu tahminler Bakan Işıkhan: Cumhurbaşkanımızın talimatı ile açıkladım... Kim ne kadar alacak? SSK ve Bağ-Kur emeklilerinin yeni zamlı maaşları tek tek hesaplandı! Son ek zam emeklinin hesabına ne zaman yatacak? Bakan Işıkhan duyurdu: SSK ve Bağ-Kur emekli zammı yüzde 49,25 oldu Memur emeklilerinin maaş farkı ödemeleri için tarih belli oldu Emekliye ek zam teklifi TBMM Plan ve Bütçe Komisyonu'nda kabul edildi Emeklilerin e-Devlet'te gördüğü maaş doğru mu? Emekliye promosyon ödemeleri sil baştan! 15 bin TL nakit veren banka var DEVA Partisi lideri Babacan: Emeklilerimiz 2024 yılını hiç unutmayacak Kalem kalem hesaplandı! SSK ve Bağkur emeklisi için ek zam sonrası yeni maaşlar! Cumhurbaşkanı Yardımcısı Yılmaz'dan "emekliye ek zam" açıklaması Bakan Işıkhan'dan "emekliler yılı" paylaşımı: Özel hizmetler sunmak için çalışmalar başlatacağız Emeklilere verilen ek zammın detaylarını SGK Uzmanı Emin Yılmaz açıkladı Memurlardan ek zam ve refah payı talebi: Keyfiyet değil zorunluluk Emeklilere yeni maaş düzenlemesi nasıl olacak? Erdoğan Kabine sonrası açıklama yapacak