Emekli maaşı zammı Haberleri - Sayfa 9

2024 memur ve emekli zammının ne kadar olacağı, ocak ayında açıklanacak olan 6 aylık enflasyon farkı öncesinde sorgulanıyor. Milyonlarca memur ve emekli, maaşlarına yüzde kaç oranında zam yapılacağını araştırmaya başladı.

Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK) tarafından açıklanacak 6 aylık enflasyon farkıyla birlikte SSK ve Bağkur emeklileri de 6 aylık enflasyon oranına göre maaş zammı alacak.

SGK uzmanı en düşük emekli maaşının ne kadar olacağını açıkladı 2000-2008 için kademeli emeklilik mümkün mü? Emekliye refah payında konuşulan oran ne? SGK Uzmanı Mert Nayır kulislerdeki rakamı açıkladı Kabine yarın toplanacak: Gündemde emekliler ve terörle mücadele var Asgari ücret, emekli maaşı, işsizlik maaşı... Herkesi ilgilendiren kanun teklifi Meclis'te! Emekliler gözle bu haberi bekliyordu! Zamlı maaşların ödeneceği tarih belli oldu Milyonlar dört gözle bekliyor! İşte emekliye ek zamda son durum... SSK ve Bağkur emekli maaşlarıyla ilgili sona gelindi! AK Partili Güler'den "emekliye ek zam" açıklaması DİSK: Emekli maaşlarına yapılan zam oranı yetersiz, düzenleme gerçekleştirilmeli Bu nasıl hesap? Zam tartışması Engelli aylığı, 65 yaş aylığı, kıdem tazminatı tavanı, evde bakım yardımı belli oldu Memur ve emekli maaşı zammı belli oldu Kilit ülke Türkiye! Doğalgazın rotası Mavi Vatan 2024 konut piyasası