Buket Aydın Haberleri - Sayfa 2

Buket Aydın 1985 Bursa doğumludur. 2006 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden burslu olarak mezun olan Aydın, 2009 yılında Marmara Üniversitesi Türk Dili ve

Edebiyatı bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. Aydın; eğitim hayatı sonrasında 1 yıl boyunca Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursundan eğitim almıştır.İş hayatına 2004 yılında özel bir radyo kanalında haber spikerliği ile başlayan Aydın daha sonra Kanal Türk kanalına geçerek spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülten sunuculuğu yapmıştır.

2009 yılında TRT Türk kanalına geçiş yapan Buket Aydın 1,5 yıl boyunca program sunuculuğu yapmıştır.

2011 yılında yeniden yapılanma sürecindeki NTV'ye transfer olarak önce hafta içi Gece Bültenini sunmuş, sonrasında da Ana Haber kuşağı sunuculuğu yapmıştır.

Aydın 2018 yılında Demirören Medya Grubuna katılarak; CNN TÜRK ekranlarında her hafta farklı bir konuğa yer verdiği “40” programını sunmuştur.

Kanal D Haber Başkanı olarak görevini yürüten Aydın, aynı zamanda Kanal D Ana Haber bülten sunuculuğu ve Milliyet Pazar’da hafta sonu röportajları ile çalışmalarına Mayıs 2020’ye kadar devam etmiştir.

11 Ocak 2021 itibariyle, Haber Global ailesi ile habercilik mesleğine kaldığı yerden devam ediyor.

Bakan Özhaseki'den CHP'li belediyelere 'kentsel dönüşüm' çağrısı: Kapılar sonuna kadar açık Bahadır Yenişehirlioğlu: AK Parti olarak hedefimiz İstanbul'u almak Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin konuğu Manisa Milletvekili Bahadır Yenişehirlioğlu Hamza Dağ: Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanlığına uygun görenler şimdi genel başkanlığa uygun görmüyor Yavuz Ağıralioğlu: Sayın Akşener bırakırsa İYİ Parti'ye dönerim Buket Aydın ile Yüz Yüze'nin konuğu Hamza Dağ Eski CHP Genel Başkan Yardımcısı Yılmaz Ateş: CHP'deki Atatürkçü kadrolar tasfiye edildi Sinan Oğan: Kılıçdaroğlu istifa etmeli 'Plana sadık kal' bu muydu? Sinan Oğan: Plan tıkır tıkır işliyor Sinan Oğan: 2028 seçimlerinde cumhurbaşkanı adayıyım Sinan Oğan, Buket Aydın ile Yüz Yüze'de Tevfik Göksu: 21 bin kişi işten çıkarıldı, CHP'li değilseniz İBB'ye girme şansınız yok Ali İhsan Yavuz: Cumhurbaşkanımızın farkı en az 2 katına çıkaracağı bir sonuç bekliyoruz İhsan Aktaş: Erdoğan'ı yenmek için düşman saflarıyla ittifak kurup intihara teşebbüs ettiler Fatih Erbakan'dan "ahiret öncelikli eğitim sistemi" açıklamasına gelen eleştirilere yanıt Yönter: Cumhur İttifakı olarak, yedi düvele karşı milli bir mücadele veriyoruz AK Partili vekil Cevdet Yılmaz'dan Kerem Kınık açıklaması: Gereği yapılmalı Aksakal'dan solculara çağrı: 'Kahrolsun Amerika' dediysen, onu destekleyen yapının yanında olma Erkan Baş'a "Tito artığı" diyen Destici'den, gelen tepkiler üzerine ilk açıklama Doğu Perinçek: Ankara'da seçimleri yöneten gizli bir Amerikan karargahı var Muharrem İnce sorusu Doğu Perinçek'i sinirlendirdi! "Ne bu tiyatro" Vatan Partisi, Cumhur İttifakı'na katılacak mı? Perinçek yanıtladı Sinan Oğan: 13 milyon Suriyeli sığınmacıyı 1 yıl içinde ülkelerine geri göndereceğiz İhsan Aktaş: Saadet Partisi'nin milli görüşü temsil etme kabiliyeti kalmamıştır