Buket Aydın Haberleri - Sayfa 3

Buket Aydın 1985 Bursa doğumludur. 2006 yılında İstanbul Kültür Üniversitesi Türk Dili ve Edebiyatı Bölümünden burslu olarak mezun olan Aydın, 2009 yılında Marmara Üniversitesi Türk Dili ve

Edebiyatı bölümünde yüksek lisansını tamamlamıştır. Aydın; eğitim hayatı sonrasında 1 yıl boyunca Kuşdili Spikerlik ve Sunuculuk Kursundan eğitim almıştır.İş hayatına 2004 yılında özel bir radyo kanalında haber spikerliği ile başlayan Aydın daha sonra Kanal Türk kanalına geçerek spor bülteni ve hafta sonu ana haber bülten sunuculuğu yapmıştır.

2009 yılında TRT Türk kanalına geçiş yapan Buket Aydın 1,5 yıl boyunca program sunuculuğu yapmıştır.

2011 yılında yeniden yapılanma sürecindeki NTV'ye transfer olarak önce hafta içi Gece Bültenini sunmuş, sonrasında da Ana Haber kuşağı sunuculuğu yapmıştır.

Aydın 2018 yılında Demirören Medya Grubuna katılarak; CNN TÜRK ekranlarında her hafta farklı bir konuğa yer verdiği “40” programını sunmuştur.

Kanal D Haber Başkanı olarak görevini yürüten Aydın, aynı zamanda Kanal D Ana Haber bülten sunuculuğu ve Milliyet Pazar’da hafta sonu röportajları ile çalışmalarına Mayıs 2020’ye kadar devam etmiştir.

11 Ocak 2021 itibariyle, Haber Global ailesi ile habercilik mesleğine kaldığı yerden devam ediyor.

Nihal Bengisu Karaca: Bazı konularda iktidar ve muhalefet arasında çok ciddi geçirgenlik var Yavaş ve İmamoğlu'nun cumhurbaşkanı yardımcılığının önünde engel var mı? Canlı yayında tırnaklarını neden kesti? Hakan Bayrakçı Buket Aydın'a açıkladı Hakan Bayrakçı: Bu süreçte seçim olması, teknik olarak sıkıntılı O bölgeler için korkutan açıklama! "Çok az ev ayakta kalacak" Nagehan Alçı: Millet İttifakı'nın adayı, kuvvetli ihtimalle Kılıçdaroğlu olacak '16 Mayıs'tan sonra parlayacak' dedi! 2023 yılının şanslı mesleğini açıkladı... Kobra Murat Kendisine Milletvekilliği Teklifi Yapan Partiyi Açıkladı! Siyasete Girecek mi? Kobra Murat: Cumhurbaşkanımız "Kobram" diyor bana. Çok seviyor beni Dinçer Güner: 2023 yılında ülkemizde birçok alanda yenilik olacak BBP lideri Mustafa Destici: Erken seçim olabilir Ahmet Özal: Cumhurbaşkanı Erdoğan, kaybetme ihtimalinin olduğu bir seçime girmez Erman Toroğlu: Şansal Büyüka ve Reha Muhtar yüzünden işimden oldum Naci Görür İstanbul Depreminde Ölecek Kişi Sayısını Açıkladı! Bu Rakam Korkunç Prof. Dr. Görür: İstanbul'da minimum 7.2 büyüklüğünde deprem olur, 60 bin bina ağır hasar alabilir Fatih Ürek'ten Mehmet Ali Erbil Açıklaması: Öyle Görünce Çok Şaşırdım Fatih Ürek: Cumhurbaşkanımızı Seviyorum Fatih Ürek: Muhafazakarım, Asistanım Tayt Giyse Kızarım Fatih Ürek Demet Akalın'a ateş püskürdü! Gülben Ergen'den Nafaka Çıkışı: Ayakta Alkışlıyorum Erol Köse: Cem Yılmaz, Yılmaz Erdoğan'ı kıskanır "Biz Arda Turan'ı çok yalnız bıraktık" Yılmaz Vural'dan kritik açıklama Yılmaz Vural: "Süper Lig'de İstiklal Marşı okunmamalı" Yılmaz Vural: Ömrüm bitene kadar Milli Takım antrenörlüğüne talibim