Birleşik Arap Emirlikleri Haberleri - Sayfa 4

Birleşik Arap Emirlikleri veya kısaca BAE, Orta Doğu'da Arap Yarımadası'nın güneydoğusunda bulunan, Umman ve Suudi Arabistan'la komşu olan ülke.

BAE, Abu Dabi, Dubai, Acman, Füceyre, Resü'l-Hayme, Şârika ve Ummül-Kayveyn adlı yedi emirlikten oluşmaktadır. Ülkenin başkenti ve büyük ikinci emirliği olan Abu Dabi, aynı zamanda ülkenin siyasi, endüstriyel ve kültürel merkezi konumundadır.

Dubai'de tanıdık sözler: 'Biz taşınacağız, çıkın' Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Zayed ile görüştü BAE 18 yaş altı çocuğu olan ailelere 5 yıllık turist vizesi verecek BAE'de depremzedeler için 4,2 milyon dolar BAE, Türkiye'deki deprem bölgeleri için 50 milyon dolarlık destek verecek Dünya'nın en güçlü pasaportları belli oldu! Türkiye kaçıncı sırada? BAE ile Türkiye arasında önemli görüşme Ay rekabeti kızışıyor! Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı El Nahyan ile görüştü Putin'den jest: Üşüdüğünü görünce... Yeni çılgın proje! 5 milyar dolara Ay yapacaklar Ünlü iş insanı bir anda yere yığılarak hayatını kaybetti ABD'den Çin ve BAE'li şirketlere flaş yaptırım! BAE'yi sel vurdu: Onlarca lüks araç suda mahsur kaldı! BAE varlık fonu Türk ilaç şirketini satın alıyor Bakan Akar, BAE Savunma Bakanı Al Bowardi ile görüştü Bakan Akar'dan BAE'ye önemli ziyaret! Çavuşoğlu ve Al Nahyan'dan ortak açıklama