Birleşik Arap Emirlikleri Haberleri - Sayfa 2

Birleşik Arap Emirlikleri veya kısaca BAE, Orta Doğu'da Arap Yarımadası'nın güneydoğusunda bulunan, Umman ve Suudi Arabistan'la komşu olan ülke.

BAE, Abu Dabi, Dubai, Acman, Füceyre, Resü'l-Hayme, Şârika ve Ummül-Kayveyn adlı yedi emirlikten oluşmaktadır. Ülkenin başkenti ve büyük ikinci emirliği olan Abu Dabi, aynı zamanda ülkenin siyasi, endüstriyel ve kültürel merkezi konumundadır.

Blinken, BAE Devlet Başkanı Nehyan ile görüştü Uzaya giden ilk Arap astronot olan Sultan Niyadi, BAE'de bakan olarak atandı İngiltere’den 6 Arap ülkesine vize muafiyeti! Fransa'da 4 gün bekletilen uçak Hindistan'a indi Bakan Fidan BAE Dışişleri Bakanı Al Nahyan ile görüştü Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE lideri Al Nahyan ile görüştü Dünyanın en zengin aileleri açıklandı! Zirvede bakın kim var? Cumhurbaşkanı Erdoğan ve Macron arasında samimi sohbet Vladimir Putin, Birleşik Arap Emirlikleri’nde Putin’den Orta Doğu ziyareti Cumhurbaşkanı Erdoğan Birleşik Arap Emirlikleri'nde Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri'ne gitti Cumhurbaşkanı Erdoğan bugün Birleşik Arap Emirlikleri'ne gidiyor Cumhurbaşkanı Erdoğan BAE'ye gidiyor Bakan Şimşek: BAE ile ticaret hacmimizi 25 milyar doların üzerine çıkaracağız BAE Devlet Başkanı Al Nahyan duyurdu: Kanser hastası 1000 Filistinli BAE'de tedavi edilecek Firmino pelerin giymeyen kahramanını 'babasını' kaybetti... Dubai'de Cadılar Bayramı için hazırlanan etkinlik gündem oldu Arap ülkeleri, Cumhuriyet'in 100. yılını kutladı: Tebrik mesajları gönderildi BAE ve Rusya, Gazze'deki hastane saldırısı üzerine BMGK'yı acil toplantıya çağırdı Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile İsrail-Filistin konusunu görüştü Muhalefet lideri Lapid, BAE yönetiminin “İsrail’i desteklediğini” savundu Ajanların buluşma noktaları BAE lideri Al Nahyan’dan Cumhurbaşkanı Erdoğan’a dayanışma telefonu