Birleşik Arap Emirlikleri Haberleri - Sayfa 3

Birleşik Arap Emirlikleri veya kısaca BAE, Orta Doğu'da Arap Yarımadası'nın güneydoğusunda bulunan, Umman ve Suudi Arabistan'la komşu olan ülke.

BAE, Abu Dabi, Dubai, Acman, Füceyre, Resü'l-Hayme, Şârika ve Ummül-Kayveyn adlı yedi emirlikten oluşmaktadır. Ülkenin başkenti ve büyük ikinci emirliği olan Abu Dabi, aynı zamanda ülkenin siyasi, endüstriyel ve kültürel merkezi konumundadır.

Fantastik bir güzergah BAE'de helikopter düştü: 2 pilot hayatını kaybetti Erdoğan, G20'de liderlerle görüşüyor Bir Türk gemi mühendisinden daha haber alınamıyor ABD, Birleşik Arap Emirlikleri'ne büyükelçi atadı Iniesta'nın yeni adresi Birleşik Arap Emirlikleri oldu BAE Devlet Başkanı Bin Zayid'in acı günü! Dubai'deki Burj Khalifa binasının önüne kurulan 3 boyutlu Barbie görüntüleri şaşırttı 6 yıl sonra ilk! Katar, BAE’ye büyükelçi atadı Tüyler ürperten görüntüler... 200'ü aşkın timsah böyle görüntülendi! Türkiye ile BAE uzay ve yapay zeka alanında da işbirliği yapacak Erdoğan, BAE'den KKTC’ye gitti Cumhurbaşkanı Erdoğan, Birleşik Arap Emirlikleri Devlet Başkanı Al Nahyan’a TOGG hediye etti Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Körfez turu sürüyor: İkinci durak Katar BAE'de hapiste tutulan 15 İran vatandaşı serbest bırakıldı Yarım saatte 2 milyon dolar harcayan Arap viral oldu! Bakan Şimşek duyurdu: Cumhurbaşkanı Erdoğan, BAE’yi ziyaret edecek Avrupa futboluna körfez çıkarması Türkiye’ye geçen yıl 300 'dolar milyoneri' taşındı Erdoğan, BAE Devlet Başkanı ile görüştü Trabzon, Hamsiköy Şelaleleri Arap turistlerin favorisi oldu Adeta taş yağdı: O anlar şoke etti Uzay yürüyüşü yapan ilk Arap astronot oldu Dubai'de yangın faciası: 16 ölü