Birleşik Arap Emirlikleri Haberleri

Birleşik Arap Emirlikleri veya kısaca BAE, Orta Doğu'da Arap Yarımadası'nın güneydoğusunda bulunan, Umman ve Suudi Arabistan'la komşu olan ülke.

BAE, Abu Dabi, Dubai, Acman, Füceyre, Resü'l-Hayme, Şârika ve Ummül-Kayveyn adlı yedi emirlikten oluşmaktadır. Ülkenin başkenti ve büyük ikinci emirliği olan Abu Dabi, aynı zamanda ülkenin siyasi, endüstriyel ve kültürel merkezi konumundadır.

Çalışma süresinin en uzun olduğu ülkeler açıkladı: İşte Türkiye'nin sırası Birleşik Arap Emirlikleri'nden dünyada görülmemiş organizasyon! Son teknoloji kullanılıyor Türkiye, Irak, Katar ve BAE arasında "Kalkınma Yolu" mutabakat zaptı imzalandı İşte casus restoranlar! Dubai'de sel karşıtı lüks önlemler sokaklarda ilginç görüntüler oluşturdu "Bulut tohumlama" BAE'de felaketi tetikledi mi? Erdoğan, BAE Devlet Başkanı Al Nahyan ile görüştü Şaşırtan anlar: Selin ortasında kalan uçaklar güçlükle ilerledi Ülkede son 75 yılın en yüksek yağış miktarı! BAE ve Suudi Arabistan, hava sahalarını ABD’ye açmayı reddetti Burj Khalifa’ya Türk Bayrağı yansıtıldı Dünya Hükümetler Zirvesi Dubai'de başladı Dünyada ilk: Dubai, uçan taksi hizmeti verecek Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan resmi ziyaret: Mısır ve BAE'ye gidecek Dışişleri açıkladı: Türkiye, Somali’nin güvenliğine destek vermeye devam edecektir Somali’de 3 BAE’li ve bir Bahreynli asker öldürüldü Mısır sahil kasabasını BAE'ye sattı İşte CIA'in o raporu 'Ortadoğu'yu Çin'e kaybediyoruz!' Fitch ortaya koydu: Kızıldeniz saldırıları Avrupa ve Afrika'da limanların yük hacimlerini etkiledi Kurtulmuş, BAE Devlet Başkanı Yardımcısı Şeyh Al Mektum ile görüştü Rusya ve Ukrayna arasında esir takası: BAE arabulucu oldu BAE Devlet Başkanı Nahyan'dan Cumhurbaşkanı Erdoğan'a başsağlığı telefonu BAE'den Netanyahu'nun para talebine cevap: "Zelenskiy'den isteyin" Blinken, BAE Devlet Başkanı Nehyan ile görüştü