Astroloji Haberleri - Sayfa 5

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Hande Kazanova 12 burç için tek tek yorumladı Dikkat, 5 Ağustos'a kadar sürecek! 4 burç çeyiz hazırlasın, 3 burç için kara haber var! Astrolog Dinçer Güner duyurdu: 2024'ün en önemli 10 günü başladı Bugün başladı, 2 gün sürecek! Dinçer Güner uyardı... Dinçer Güner 'etki süresi 10 gün' diyerek uyardı: Eski defterler açılıyor Ünlü astrolog tarih vererek uyardı: Sırlar açığa çıkacak! 'Eyvah' diyerek 2 burcu uyardı: 26 Temmuz'a kadar... 3 burç Venüs'ün etkisinde kalacak! Temmuz'da evlilik kararı alacaklar 'Bu kadarı da olmaz' diyeceğiniz olaylara hazır olun! Etki süresi 2 gün En uzun ömürlü 3 burç! Çoğu 75 yaşını geçiyor Astrolog Dinçer Güner'den haftalık burç yorumları Ser verip sır vermeyen 3 burç belli oldu Dinçer Güner'den "Beklenmedik olaylara hazır olun" uyarısı Astrolojinin en şanslı burçları belli oldu! Aşk da para da onları buluyor 35 yaşından sonra kısmeti açılacak 3 burç Ünlü astrolog bugün olacaklar için önceden uyardı Bugün çok önemli bir gün! 12 burç için anlattı: "Haydi yapın şovunuzu!" Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları Kötücül gezegen devrede! 2 burç para kaybedecek, 3 burç boşanacak 2043 yılına kadar sürecek! 12 burcu uyardı: Vergiler, toplu ölümler, bankalar… Astroloji neden popüler? Kendini tanıma yolu 22 Haziran 04:08'de gerçekleşti: Oğlak Dolunayı 5 burcu rezil, 3 burcu vezir edecek! O gün tam da bugün... Dinçer Güner 'bunu mutlaka yapın' diyerek duyurdu Dinçer Güner duyurdu! Bugünden itibaren her şey onlara altın tepside sunulacak