Astroloji Haberleri - Sayfa 4

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Bayramın en şanslı 3 burcu belli oldu Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı Dinçer Güner fal baktırmak isteyenlere seslendi: Bu tarih uygun! En kavgacı 3 burç belli oldu: Onlarla konuşurken bir değil beş kez düşünün! Önümüzdeki 3 gün çok fena şeyler olacak! Astrolog Dinçer Güner duyurdu Güneş tutulması 12 burcu fena çarpacak! Astrolog Dinçer Güner özellikle tarih verdi 40 yaşından sonra zengin olacak 3 burç belli oldu 2-4 Nisan'a dikkat! Dinçer Güner tek tek anlattı: Ciddi hayal kırıklıkları yaşayabilirsiniz! Bu 4 burç asla kandırmıyor! Sadık, iyi kalpli ve vicdanlılar Merkür retrosu geri geldi: Ortalığı yakıp yıkacak olan Merkür retrosunda burçlar neler yaşayacak? Sosyal medyanın diline düştü! "Astroloji öğrensin" Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı Dinçer Güner'den 30 Mart uyarısı: Bugün tüm gün.. Dinçer Güner kabus gibi senaryoyu açıkladı: Bu burçlarda olanlar dikkat! Astrolog Dinçer Güner bugün olacaklar için herkesi uyardı Kadınlar dikkat! Bu 3 burçla asla sevgili olmayın Burçlar dikkat! Dinçer Güner'den müjde! "Sürpriz aşklar kapınızı çalacak!" İşte tarihi... Misafir sevmeyen 3 burç belli oldu... Kapısını bile çalmayın 25 Mart Terazi burcu Ay tutulmasına dikkat: Mükemmel bir fırsat var! İşte etkileri... Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı Ünlü astrolog Dinçer Güner bugün olacaklar için önceden uyardı: Evet yapabilirsin Dikkat haftalarca sürecek! 12 burcu olacaklar için uyardı İyi haberlerimiz var! 'Merkür ile Şiron'u işaret edip tek tek anlattı Haftalık burç yorumları: 2 burç için harika, 3 burç için kötü haber var!