Astroloji Haberleri - Sayfa 7

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Özellikle 1 burcu uyardı: 17 Haziran'a kadar sürecek! 'Satürn'ün sert kontağı var' diyerek 12 burcu tek tek uyardı! 6 burca kötü haber var! Astrolog Dinçer Güner duyurdu: 12 burç için çok acayip 10 gün başladı! Koronavirüs pandemisini bilen Dinçer Güner 12 burcu uyardı Bu 6 burç 24 Haziran'a kadar evlilik teklifi alacak Dolunay Karaca'dan merak edilen o soruya yanıt: Astrolojiyle geleceği öğrenmek mümkün mü? Ünlü astrolog "İyileşme zamanı geldi" diyerek tarih verdi Ünlü astrolog açıkladı: Şansın gezegeni Jüpiter İkizler burcunda! Bu 3 burç yaşadı Yeni dönem başlıyor... 5, 15, 45 değil 380 gün sürecek! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için anlattı Astrolog Dinçer Güner '3 günlük fırsat' diyerek müjdeyi verdi: 12 burç da faydalanacak! 12 burç da yalan söyler! Ama 3 burç var ki... Kayınvalidelerin korkulu rüyası 3 burç belli oldu 'Dediğim dedik, çaldığım düdük' diyen 3 burç! Sabaha kadar konuşsanız nafile! 12 burç için olağanüstü 15 gün! Astrolog Dinçer Güner 'başladı' diyerek duyurdu Ünlülerin burçları ve kişilik analizleri: Astrologların gözünden detaylı inceleme Dinçer Güner'den bekarlara müjde: Aşkın altın çağı başlıyor! İşte tarihi... "Güneş Plüton 'üçgen' açısında bunlara dikkat!" İran Cumhurbaşkanı İbrahim Reisi'nin ölümü: Kaza mı? Dinçer Güner yorumladı 30 gün sürecek! Dinçer Güner sürpriz gelişmeleri anlattı Astrolog Hande Kazanova 12 burç için anlattı 12 burç için yorumladı: 4 burç aşık, 2 burç perişan, 3 burç zengin olacak! Asla yalan söylemeyen 3 burç belli oldu 23 Mayıs'ta ortalık yanacak... Astrolog Dinçer Güner duyurdu: 12 burç için olağanüstü 15 gün! Burçların sırlarını açıkladı: 2 burç savaşçı, 3 burç vizyoner, 2 burç hayalperest