Astroloji Haberleri - Sayfa 6

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

22 Haziran fena çarpacak... Astrolog Dinçer Güner 12 burç için aynı şeyi söyledi Etki süresi 3 gün... Astrolog Dinçer Güner özellikle onları uyardı: Enayi yerine konmayın! Ünlü astrolog Hande Kazanova erken seçim için tarih verdi! İnsan sevmeyen 3 burç belli oldu Astrolog Dinçer Güner '11 Temmuz'a kadar' diyerek duyurdu: Öğrenince ayaklarınız yerden kesilecek Astrolog Dinçer Güner duyurdu: 2024'ün en şanslı haftası... Dünyaya zengin olmak için gelen 3 burç... Astrologlar açıkladı! Astrolog Dinçer Güner'den '3 gün' duyurusu: 4 burç fena tökezleyecek, 2 burç mutluluktan uçacak! "Plüton sadece 1 burcu destekliyor" Ünlü astrolog 12 burç için yorumladı! 13-14 Haziran'a dikkat! 11 burcun 11'ine de illallah dedirten 3 burç Aşk adamı 3 burç belli oldu Bugün için herkesi uyardı: Öğrenince canınız sıkılabilir! Astrolog Aygül Aydın'dan kritik uyarı Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları Dikkat 20 Temmuz'a kadar sürecek! 5 burca kötü, 3 burca iyi haber! Astrolog Dinçer Güner 'eyvah' diyerek 3 burcu uyardı: 365 günün en zor 4 günü başladı 6 Haziran 2024 İkizler burcunda Yeniay ve burçlara etkileri! Para, aşk, şans... 6 Haziran saat 15.37'ye dikkat! Astrolog Dinçer Güner 'İkizler Yeniayı'nı 12 burç için yorumladı 2025'e kadar zengin olacak 3 burç! 2024'ün en önemli astrolojik olayı bugün gerçekleşiyor! 12 burç için tek tek anlattı Ünlü astrologdan haftalık burç yorumları 12 burç için yorumladı: 2 burç işsiz kalacak, 3 burç aşık olacak, 2 burç ev alacak Özellikle 1 burcu uyardı: 17 Haziran'a kadar sürecek!