Astroloji Haberleri - Sayfa 3

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Doğuştan suratsız 3 burç! Girdikleri ortamı buza çeviriyorlar Merkür retrosu başlıyor! Dinçer Güner'den haftalık burç yorumları En uzun ömürlü 3 burç belli oldu! Çoğu 85 yaşını geçiyor 12 burcu şimdiden uyardı: "Aman dikkat! 3 gün içinde..." 12 burç için 'Semra Kaynana' gibi konuştu: Daldan dala... Kızlar bu erkeklerden uzak durun! En pinti 3 burcu açıklıyoruz Hande Kazanova'dan haftalık burç yorumları: Aslan burcunda yeniay var! 12 burç için tek tek yorumladı: 2 burç büyük yenilikler, 3 burç için kötü haber var! 45 yaşından sonra zengin olacak 3 burç İdeal baba figürü olabilecek 3 burç belli oldu Dinçer Güner sabah sabah müjdeyi verdi Ayak masajı için en doğru zaman! Dinçer Güner "kabule geç ve zorlama" diyerek uyardı Yaz güneşinin etki etmediği 3 burç... Doğuştan vantilatör gibiler! Dinçer Güner'den önemli "baba" uyarısı: Acımasızlıklarla yüzleşme zamanı Dinçer Güner acı haberi verdi: Güneş Aslan burcuna geçiş yapıyor! Daha da kavrulacağız! Ünlü astrolog Hande Kazanova uyardı! Cuma günü başlıyor, 5 Ağustos'a kadar vaktiniz var Hem aşk, hem para geliyor! Dinçer Güner müjdeyi verdi: Uranüs desteği beklenmedik kapılar açacak Dinçer Güner 'heves duyacaksınız' diyerek ipucunu verdi: At izi it izine karışacak Dünyada kaos: Ünlü astrolog "Bu hafta beklenmedik olaylar olabilir" diyerek uyarmıştı Dinçer Güner büyük müjdeyi verdi: O gün geldi çattı Dinçer Güner '3 gün sonra başlıyor' diyerek uyardı! Bu yaşanırsa felaket olur Dinçer Güner '5 gününüz var' deyip uyardı Dinçer Güner 'cevabı bulacaksınız' diyerek müjdeyi verdi: İki gün sürecek... Bu 6 burç birbiri için yaratılmış! Onlar doğuştan Leyla ile Mecnun, Kerem ile Aslı...