Venüs retrosu başladı! Dinçer Güner'den tüm burçlar için dikkat çeken aşk yorumu: 'Ex'ten next olur mu?'

Venüs, 22 Temmuz’da tam olarak 28 derece Aslan’da geri hareket edecek ve sonraki 40 gün ve 40 gece aşk hayatınız, özgüveniniz ve mali durumunuz üzerinde etkili olacak. Ünlü astrolog Dinçer Güner bu önemli gökyüzü olayının hayatınızı nasıl etkileyebileceğini yorumladı.

Son Güncelleme:

Venüs retrosu her 8 yılda 5 defa, ortalama 584 günde bir gerçekleşiyor ve genelde 40 gün sürüyor. Bu durum tabii ki, astrolojik tahminleri ve yorumları büyük ölçüde etkiliyor.

Ünlü astrolog Dinçer Güner, bugünkü sosyal medya paylaşımında Venüs retrosunun olası etkilerini yazdı. İşte Dinçer Güner'in "Ex'ten next olur mu?" başlıklı yazısı...

"23 Temmuz itibarıyla Venüs; Aslan burcunda geri hareketine başladı ve 5 Eylül’de sona erecek. Öncelikle Venüs; aşk, sevgi, değer duygusu, mutluluk, güzellik, estetikle ilgili konularla ve maddi durumlarla ilgilidir.

Venüs’ün geri hareketi sürecinde temsil ettiği konularda gecikmeler, stresler, aksaklıklar, geçmişe dönük konular gündeme gelebilir. Özellikle Aslan burcu gibi gösterişi, ön planda olmayı, organize etmeyi, paylaşmayı, eğlenceyi, sahneyi, parlamayı temsil eden bir burçta geri gidecek. Peki, bu süreçte nelere dikkat etmemiz gerek gelin birlikte göz atalım.

Kaynak: Haber Global TV