Bugün burçları neler bekliyor? Ünlü astrolog Dinçer Güner 12 burç için yorumladı

Ünlü astrolog Dinçer Güner, bugün Güneş ile Neptün arasında üçgen açı oluşacağını belirtti. Sosyal medya hesabından konuyla ilgili paylaşım yapan Güner, bu astrolojik olayın hayatımıza olası etkilerini yazdı.

Son Güncelleme:

19 Temmuz günlük burç yorumları Dinçer Güner'den geldi. Ünlü astrolog, "Direnme kabule geç" başlıklı yazısında bakın neler anlattı.

İşte, Dinçer Güner'in paylaşımı;

"Güneş ile Neptün arasında üçgen açı oluşacak. Etki süresi 3 gün.

Özellikle sezgilerinize güvenin, rüyalarınızın ne sembolize ettiğine dikkat edin, evrenin, yaşamın sunacağı işaretleri iyi yakalamaya bakın. Bugün deniz yolculukları yapmak, su ile ilgili işlerle ilgilenmek, deniz kenarı yerlerde zaman geçirmek için idealdir. Yalnızlık, karmaşa, hayatın hızlı akışından kaçmak için ideal bir zamandır. Eski dosyalarınızı arşivlemek, düzenlemek için de uygun bir gündür. Sanatsal yanlarımız ortaya çıkabilir. Keza evinizi boyayabilirsiniz. Terapi almak, dert anlatmak, koçluk desteği almak için de harika bir gün. Yaşamın gerçeklerinden kaçmaya çok daha eğilimli oluruz. Alerjiler, zehirlenmeler, ishal gibi durumlar da meydana gelebilir."

Kaynak: Haber Global TV