Sabah başladı tüm gün sürecek! Dinçer Güner uyardı: Sözlerinize dikkat edin...

28 Temmuz günlük burç yorumları ünlü astrolog Dinçer Güner'den geldi. Güner sosyal medya hesabından paylaştığı "Enerji tavan!" başlıklı yazısında bakın neler anlattı.

Son Güncelleme:

Ünlü astrolog Dinçer Güner, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda, "Ay tüm gün Yay burcunda seyahat edecek" ifadelerini kullandı.

Dinçer Güner, bu astrolojik olayın hayatımıza olası etkilerini yazdı.

"Enerjik, hareketli, neşeli, keyifli bir güne ve enerjiye işaret etmektedir. Hoşgörü ve aslında affetme zamanıdır. Bugünün en önemli sınavı hoşgörülü olmayı öğrenmek olacaktır. Spora başlamak için en ideal zamanlardır. Yoga, pilates gibi aktiviteleri de araştırabilirsiniz.  Pot üstüne pot kırma zamanıdır aman dikkat edin, ağzınızdan çıkanlara, düşüncesizce davranışlarda bulunmayın.

Sakarlıklar peşinizi bırakmayabilir, dikkatsiz ve dağınık bir gün aslında. Yeni deneyimlere, yeni konulara, farklı ilgi çekici şeylere yönelebiliriz. Hayatta küçük şeylerle çok daha fazla mutlu olunabildiği zamanlardır. Detay gerektiren işlerde başarı elde etmek zordur, çünkü sabırsızızdır, abartılı davranışlar gözlemlenebilir."

Kaynak: Haber Global TV