Astroloji Haberleri - Sayfa 24

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Kanlı Ay’ın kurbanı 4 burç belli oldu: Paramparça olacaklar! Merkür retrosu gümbür gümbür geliyor! Dinçer Güner işaret etti: 23 Ağustos -17 Eylül arasına dikkat! Bu burçların yüzü gülmeyecek! Ünlü astrolog duyurdu: İşte haftanın en gariban 4 burcu Onları hafife almayın! Tuttuğunu koparan 3 burç belli oldu Ünlü astrolog, "Karambole gelmeyin aman çok dikkat!" diyerek uyardı: 24 Ağustos'a kadar etkili Merkür retrosu geliyor... Astrolog Dinçer Güner 12 burç için uyardı: Astrolog Dinçer Güner 12 burcu uyardı: Neredeyse tek bir güzel haber yok... Astrolojide burç uyumları: Hangi burçlar iyi anlaşır? Medyumlara taş çıkartan 3 burç! Sezgileri çok güçlü... Vaziyet alın! Astrolog Dinçer Güner, 'Aslan Yeniayı'nı yorumladı: Şok edici gelişmeler kapıda 16 Ağustos 2023 Aslan burcunda Yeniay ve burçlara etkileri! Para, aşk, şans... En romantik burç belli oldu: 1 numara kimseyi şaşırtmadı! İnkardan vazgeçip sevgiliyle yollarını ayıracak 3 burç Şok edici gelişmelere hazır olun! 12 burç için uyardı: Etkisi 3-4 gün sürecek! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için uyardı: Bu fırsatı sakın kaçırmayın... Etkisi 4 gün sürecek! Ahı kesin tutan 3 burç belli oldu: Başınıza bir şey gelirse onlardan bilin! Dinçer Güner 12 burç için tek tek yorumladı: Aşk, para, iş... Bu hafta yer yerinden oynayacak Oğlak, Kova ve Balık burçlarını Ağustos'ta ne bekliyor? Terazi, Akrep ve Yay burçlarını Ağustos'ta ne bekliyor? Yengeç, Aslan ve Başak burçlarını Ağustos'ta ne bekliyor? Koç, Boğa ve İkizler burçlarını Ağustos'ta ne bekliyor? Son üç yılı bilmişti: Astrolog Meral Güven 2024 yılı şampiyonunu açıkladı Sadece 3 gün kaldı: Bu burçlar paraya para demeyecek Onlarla birlikte olmak en büyük şans! İyi günde ve kötü günde yanınızda olacak 3 burç belli oldu