Astroloji Haberleri - Sayfa 23

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Ay tüm gün İkizler burcu... Astrolog Dinçer Güner yorumladı: Çenemize kuvvet! Beni etkilemez demeyin! Astrolog Dinçer Güner yorumladı: Güneş ile Retro Merkür... Bebek gibi masum olan 3 burç! Onların kalbini kırmayın Etkisi 118 gün sürecek Jüpiter retrosu başladı: 12 burç ektiğini biçecek! Astrolog Dinçer Güner "Etkisi 3 gün sürecek" diyerek duyurdu: Güzel haberlere hazır olun! Bugüne ekstra dikkat! Astrolog Dinçer Güner yorumladı: Hızlı başlangıçlar, geçişler ve bitişler... Eyvah 'Merkür retrosu' devam ediyor! Bu 3 burç için kötü haber: 15 Eylül'e kadar işiniz zor! 12 burç için 24 saat... Ünlü astrolog 'Biraz zor' dedi ve tek tek anlattı Dinçer Güner '3 senede bir oluyor' dedi, yaşanacakları tek tek anlattı: Ayaklar başa bela! Yılın en heyecanlı zamanı başladı: 31 Ağustos Balık Dolunayı'nın burçlara etkileri Ünlü astrolog Dinçer Güner 'elektrik çarpabilir' diyerek uyardı Ünlü astrolog, 'Korkmayın' dedi ve 12 burç için uyarılarda bulundu Doğuştan karizmatik 3 burç belli oldu! Bu isimler gibi yakışıklılar... Bugünkü burç yorumlarını mutlaka okuması gereken 3 burç! Dinçer Güner'den 'sert dolunay' uyarısı: Yapmanız gereken... 'Mars Terazi burcunda zararlı' dedi, 12 burcu tek tek uyardı: Mücadele dönemi başlıyor! Etkisi 4 gün sürecek! Ünlü astrolog herkesi uyardı: İşler istediğiniz gibi gitmeyebilir Bu 3 burç kariyerinde yıldız gibi parlıyor! 2 kat maaşlı iş teklifleri geliyor Birbirinden tuhaf rüyalar gören 3 burç: Hepsini de hatırlarlar! Sınırları belirlemede en iyi olan 3 burç! Çünkü perşembenin gelişini çarşambadan bilirler... 12 burç için tek tek anlattı: "Bir süre önce yıkıldıysanız…" Burçlar birer renk olsaydı, bu 3 burç kırmızı için yarışırdı: En tutkulu burçlar belli oldu Bugün başladı, bir ay boyunca devam edecek! 12 burç için yorumladı: Pire için yorgan yakmayın! Dünyaya neşe saçmak için gelen 3 burç belli oldu: Onlarla mutsuz olmak imkansız!