Astroloji Haberleri - Sayfa 22

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Astrolog Dinçer Güner'den günlük burç yorumu: Bugün günlerden mantık! Ünlü astrolog 'Etkisi 3 gün' diyerek müjdeledi: Şahane haberler yolda! Onları hayatınızdan çıkarın! Doğuştan kurnaz 3 burç belli oldu Bu hafta çok şey değişecek! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı Evlilik planları yapanlara müjde! Astrolog Dinçer Güner tek tek anlattı Üç gün mutlu, üç ömür mutsuz olan 3 burç! Kötü kaderlerine küskünler... Şimdi tam zamanı! Venüs ile Şiron sahnede... Astrolog Dinçer Güner'den çarpıcı 'eski aşk' yorumu İş arayanlara müjde! Astrolog Dinçer Güner işaret etti: Bu tarihlerde iş bulabilirsiniz Dikkat! Astrolog Dinçer Güner uyardı: Bu tarihlerde aldatılabilirsiniz! 4 burç hayal kırıklığı yaşayacak, 5 burç kazanacak! Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı Başak burcunda yeni ay! Dinçer Güner, "Sezgilere dikkat" diyerek uyardı: Neptün'ün sert kontağı var! 14-18 Eylül tarihleri arasına dikkat! Ünlü astrolog, "Aşkı abartabilirsiniz" diyerek uyardı Herkes onlardan kaçıyor! Ortamlarda 'sevilmeyen' 3 burç Astrolog Dinçer Güner, 12 burç için tek tek anlattı: "Bunu yapmayın, fena olur!" "Ay ile Uranüs arasında kare açı var" diyerek 12 burcu uyardı: Beklenmedik gelişmelere hazır olun! Eylül ayında bu 4 burç kötü sonlar yaşayabilir! Para, aşk, kariyer... Burçlar birer renk olsaydı bu 3 burç pembe için yarışırdı: Polyanna'ya bile rakip olabilirler 4 burç para kazanacak, 3 burç aldatılacak! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı Burçları eylül ayında ne bekliyor? Astrolog Yazar Dolunay Karaca yorumladı Bugüne dikkat! Ünlü astrolog 12 burç için anlattı: "Güven duyduğunuz insanlara yaklaşın" Eros oklarını onlara fırlatacak! Eylül'de bu 4 burca aşk var Astrolog Dolunay Karaca Poster’de 8-11 Eylül'e dikkat! Ünlü astrolog Dinçer Güner duyurdu: Bu 4 burç parayı mıknatıs gibi çekecek Eylül ayı bu 4 burca mucizeler getirecek! Para, aşk, kariyer...