Astroloji Haberleri - Sayfa 9

Astroloji, gök cisimlerinin ve astronomik fenomenlerin, insan karakteri ve kaderi üzerine etkilerinin olduğu önermesini konu alan, bilimsel gerçekliğe sahip olmayan sözdebilimdir. Yunanca yıldız anlamına gelen 'astro' ve bilgi anlamına gelen 'logos' kelimelerinden türemiştir.

Eskiden astrologlar gök günlüğü adı verilen ve gökyüzü konumunun gün, ay ve yıl olarak gösteren bir kitap ve ev tabloları kullanarak Yıldız Haritası grafiğini çıkartırlardı. Bunların doğruluğu tıpkı Astrolojinin diğer iddiaları ile birlikte bilimsel literatürde geçerli değildir.

Bugün saat 12:27 ile 21:51 arasına dikkat! Ünlü astrolog herkesi uyardı "Bir dönem bitti" dedi, 2 gezegeni işaret etti 40 yaşından sonra hayatları değişecek! Bu 2 burç için boşanma kapıda 'Evlat olsa sevilmez' denilen gezegen burç değiştiriyor! 9 Haziran'a kadar 12 burcu uyardı O tarihi işaret etti: Gani gani para, acayip büyük fırsatlar var! 'Yasak aşk' denince akla gelen 2 burç! 'Bihter Ziyagil'i bile sollarlar! "12 burcu tek tek uyardı: 4 burç kaza geçirebilir, 2 burç istifa edebilir, 3 burç aldatılabilir!" Dinçer Güner 'Geliyor' diyerek hem müjde hem tarih verdi 4 gün fena geçecek... Astrolog Dinçer Güner 12 burç için yorumladı Bu burçlar için uyarı verildi… 3 gün yoğun enerji var! Bugün saat 02:48'de gerçekleşti! Astrolog Dinçer Güner'den sarsıcı 'Akrep Dolunayı' uyarısı 'Saat 18:19'a kadar devam edecek' diyen Dinçer Güner uyardı: Bunu yapan kaybeder! Ünlü astrolog sürpriz gelişmeleri anlattı: Yarına kadar vaktiniz var! Akrep burcunda sarsıcı dolunay: 3 burç için ayrılık, 2 burç için maddi kayıp var! 40 yaşından sonra hayatı değişecek 3 burç Bir devir kapanıyor, kartlar yeniden dağıtılıyor! Hangi burç kazanacak? İşte yanıtı Astrolog Dinçer Güner'den 'cinsellik' uyarısı: "Eğer bekarsanız..." "Eski sevgililer dönüyor!" dedi, tarih işaret etti 83 yıl sonra 21 Nisan'da gerçekleşecek! Dinçer Güner yorumladı: Dikkat, 2 ay etkili olacak! Astrolog Dinçer Güner 'Ev almak' için doğru tarihi işaret etti Astrolog Dinçer Güner İran'ın İsrail'e saldırısını yorumladı! Türkiye savaşa girecek mi? 83 yıl sonra bir ilk gerçekleşiyor! Astrolog Dinçer Güner 12 burç için tek tek anlattı Beklediğinize değdi! 5 burca müjde! Sağlık, aşk, para, huzur, kariyer, evlilik... Bu paylaşımı görmeden güne başlamayın! 4 riske karşı herkesi uyardı