Roberto Firmino pelerin giymeyen kahramanını 'babasını' kaybetti...

Hayatını kaybetti Brezilya Birleşik Arap Emirlikleri futbol
Roberto Firmino pelerin giymeyen kahramanını 'babasını' kaybetti...

Brezilyalı golcü Roberto Firmino'nun babası Dubai gezisi sırasında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Eski Liverpool yıldızı Robert Firmino'nun acı günü. Bir gezi için Dubai'de bulunan babası Jose Roberto Cordeiro de Oliveira, 62 yaşında kalp krizi geçirerek hayatını kaybetti.

Brezilyalı futbolcunun babasının aile gezisi sırasında birden fenalaştığı öğrenildi.

Liverpool'dan Suudi Arabistan ekibi Al-Ahli'ye transfer olan Firmino, babasının ölüm haberini doğruladı. 32 yaşındaki golcü futbolcu sosyal medyadan bir paylaşım yaparak acı haberi duyurdu.

Roberto Firmino pelerin giymeyen kahramanını 'babasını' kaybetti... - Resim : 1

Firmino'nun babası Jose'nin cenazesinin Brezilya'ya gönderilmesi için aile üyeleri Birleşik Arap Emirlikleri'ndeki Brezilya büyükelçiliğiyle temasa geçti.

"BAZI KAHRAMANLAR PELERİN GİYMEZ"

Firmino bir dönem yayınlanan anı kitabında babasını anlatırken şu ifadeleri kullanmıştı: "Bütün kahramanlar pelerin giymez, onların bazılarına baba denir. Babam Jose benim çocukluk kahramanımdı, ilham kaynağım, örnek aldığım kişiydi. Cömert, ciddi, dürüst ve kendini ailesine adamış bir adam."

Brezilyalı futbolcunun eski kulübü Clube de Regatas Brasil, acı haberin ardından bir paylaşım yaparak "Bu hafta sonu aramızdan ayrılan Roberto Firmino'nun babasının ölümünden derin üzüntü duyuyoruz. Huzur içinde yat Jose Roberto" yazdı.

YILLIK 20 MİLYON EURO

İsmi bir dönem Fenerbahçe ve Galatasaray'la da anılan 32 yaşındaki Brezilyalı forvet, temmuz ayında yeni takımı Al Ahli ile 3 yıllık sözleşme imzalamıştı. Al Ahli, Firmino'nun yıllık ücretini duyurmazken dış basında yıldız forvetin sezonluk 20 milyon Euro kazanacağı öne sürülmüştü.