Madrid'in yakışıklı çocuğu Arda Güler: İzleyenin gözlerini kamaştırıyor

Arda Güler Real Madrid
Madrid'in yakışıklı çocuğu Arda Güler: İzleyenin gözlerini kamaştırıyor

Real Madrid'de Arda Güler'in başarılı olabileceğine en çok onlar inanıyor. Takım arkadaşlarının kalbini çoktan kazanan milli futbolcuya gösterilen sevgi kimsenin gözünden kaçmadı.

Arda Güler, Celta maçında Bernabeu'dan takım arkadaşları ve Ancelotti'nin alkışları ve desteğiyle ayrıldı. Kimse Arda'nın bu başarısını küçümsemiyor. 5 dakikada yeteneğini özetleyen bir gol atmayı başardı.

Gol olduğunda tüm stadyum çılgına döndü. Madrid'de istisnasız herkes ama herkes Arda Güler'i oynarken izlemek istiyor.

Milli futbolcumuz golü attığında en az sevinen isim kendisi oldu. Valdebebas'ta onun çekingen olduğu ancak yavaş yavaş bu utangaçlığı üstünden atmaya başladığı söyleniyordu.

Dışarıdan bakıldığında asla unutamayacağı bir olay yaşadı. Real Madrid formasıyla gol attı. Buna rağmen golden sonra sevincine bir limit koysa da etrafındakiler ondan daha çok sevinmişti ve onu da bu sevgi fırtınasının içine kattılar.

Coştu soyunma odasında da devam etti. Arda Güler'in forma şansı bulamadığı için acı çektiğinin farkında olan takım arkadaşları, bu golün ona vereceği güvene seviniyordu.

Ceballos'tan aldığı pasla attığı mükemmel gol, aslında her gün antrenmanlarda attığı gollerin bir tekrarıydı. Valdebebas'ta onun için "İnsanların gözlerini kamaştıran doğuştan bir özelliği var, bu çok açık" ifadeleri kullanılıyor.

Halen öğrenme sürecinde olan genç futbol bir yandan takım arkadaşlarından bir şey kapabilme arzusundayken bir yandan da sıkı bir çalışma yürütüyor. Tıpkı Rodrygo'nun Madrid'e geldiği ilk zamanlardaki gibi fiziksel olarak zayıf olan Arda, Brezilyalı'ya uygulanan aynı planın meyvelerini almaya başladı.

Hırsı nedeniyle herkes onun başarılı olacağından emin. Son hali de iyimserliğin artmasına neden oldu. Arandina'daki bir saatte yeteneğini zaten göstermişti. Girona karşısında aldığı kısa zamanda takımına bir penaltı kazandırmıştı.

Marca'da yer alan haberde Ramazan ayının geldiği belirtilerek 9 Nisan'a kadar milli futbolcunun bu süreci nasıl idare edeceğini görmek gerektiği de belirtildi. Ramazan boyunca en büyük görevin, onu sürekli kollayan Antonio Rüdiger'e düştüğünün de altı çizildi.