Ancelotti böyle der ama unutur: Arda Güler'e Arribas uyarısı

Arda Güler Carlo Ancelotti Real Madrid
Ancelotti böyle der ama unutur: Arda Güler'e Arribas uyarısı

Real Madrid formasıyla ilk golünü Celta Vigo'ya karşı kaydeden Arda Güler'in eflatun-beyazlı kulüpteki geleceğinin Sergio Arribas'a benzeyip benzemeyeceği merak konusu.

Arda Güler, Real Madrid formasıyla ilk golünü Celta Vigo'ya attı. 89. dakikada oyuna dahil olmasına rağmen uzatma dakikalarında Ceballos'tan gelen pası ustaca ağlara gönderdi. Bu gol takımın 4. golü olsa da diğer gollere göre çok daha fazla kutlandı. Nedeni Arda Güler'in aylardır süren çabalarının karşılığını almasıydı.

Bundan sonra mantıklı olan Arda'nın daha fazla fırsata sahip olması. Ancak geriye dönüp bakıldığında Sergio Arribas'ın başına gelenleri hatırlamak gerekiyor.

Artık Almeria formasını giyen Arribas, Dünya Kulüpler Kupası'ndan yedekten girdiği oyunda 20 saniye sonra harika bir gol atmıştı. Ancak ondan sonra Arribas'ı bir daha gören olmadı. Ancelotti ona bir daha şans vermedi ve oyuncu bu sezon başında Almeria'ya transfer oldu.

Benzer bir durum oynadığı dakikalarda takıma fayda sağlasa da Alvaro Rodriguez'in de başına geldi. O da bir daha süre bulamadı ve şimdi Real Madrid'in alt takımında oynuyor.

Celta zaferinin ardından konuşan Carlo Ancelotti, Arda konusunda kendisinden çok emin görünüyordu. Milli futbolcumuzu Real Madrid'de parlak bir geleceğin beklediğini söyledi. Bundan şüphesi olmadığının da altını çizdi.

Şimdi herkes Ancelotti'nin daha önce Arribas ve Alvaro'yu unuttuğu gibi Arda Güler'i de unutmamasını umuyor.