Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri sonrası Münevver Karabulut'un babasından yeni açıklama

Gündem haberleri Kadın cinayetleri son dakika Asayiş Şifa Kaymak
Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri sonrası Münevver Karabulut'un babasından yeni açıklama

15 yıl önce vahşice katledilen Münevver Karabulut’un babası Süreyya Karabulut, kızının katili Cem Garipoğlu’nun otopsi fotoğrafları hakkında yeni açıklamalarda bulundu. Karabulut "Görüntülere inanmıyorum, Garipoğlu'nun hâlâ yaşadığına inanıyorum" dedi.

3 Mart 2009 tarihinde Cem Garipoğlu tarafından katledilen Münevver Karabulut cinayetindeki sır perdeleri hâlâ aralanmadı. Cinayetin ardından cezaevinde 2014 yılında intihar ettiği iddia edilen Cem Garipoğlu'nun öldüğüne dair haberlere Karabulut ailesi inanmayarak mezarın açılmasını istemişti.

Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri sonrası Münevver Karabulut'un babasından yeni açıklama - Resim : 1

10 yıl sonra ortaya çıkan otopsi fotoğraflarıyla ilgili acılı baba Süreyya Karabulut, Cem Garipoğlu'nun "Hala yaşadığına inanıyorum" diyerek haberglobal.com.tr'den Şifa Kaymak'a yeni açıklamalarda bulundu.

Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri sonrası Münevver Karabulut'un babasından yeni açıklama - Resim : 2

"CEM GARİPOĞLU HÂLÂ YAŞIYOR"

Kızının ölümünden bu yana adalet savaşını sürdüren acılı baba Süreyya Karabulut, otopsi raporlarında yer alan fotoğrafların Garipoğlu’na ait olduğu konusunda şüpheleri olduğunu söyleyerek inanmadığını belirtti.

Dava sürecinde adli tıp kurumunda şüpheli olayların olduğunu söyleyen Karabulut "Cem Garipoğlu'nun hâlâ yaşadığını düşünüyorum. Bu görüntülere de inanmıyorum. Fotoğraflarla bu iş olmaz" dedi.

Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri sonrası Münevver Karabulut'un babasından yeni açıklama - Resim : 3

CEM GARİPOĞLU'NUN MEZARI AÇILACAK MI? 

Baba Karabulut  "Ben Cem Garipoğlu'nun Silivri'de intihar ettiğine inanmıyorum" deyip mezarının açılmasını talep etmiş ve hatta Cem Garipoğlu'nun babası da "o mezar açılsın" demişti. Savcılık çalışma başlattı ve otopsinin bilirkişi tarafından incelenmesini ve sağlıklı yapılıp yapılmadığının incelenmesini istedi. Bunun üzerine görüntüler incelenip rapor hazırlandı. Bu süreçte geçtiğimiz günlerde Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri ortaya çıkmıştı. Ancak başta vahşice katledilen Münevver Karabulut'un babası dahil kamuoyunda birçok kişi bu görüntülere ikna olmadı. Davaya ilişkin mahkeme kararında "Mezar açılsın DNA örnekleri eşleştirilsin" de diyebilir, "bilirkişi raporunu yeterli buldum" da. Soruşturmaya ilişkin dava süreci devam ederken mahkemenin kararı bekleniyor.

Cem Garipoğlu'nun otopsi görüntüleri sonrası Münevver Karabulut'un babasından yeni açıklama - Resim : 4