Uğruna İran'da hapis yattığı kocası tarafından aldatıldı!

Uğruna İran'da hapis yattığı kocası tarafından aldatıldı!

İran'da 804 gün hücre hapsinde tutulan Avustralyalı akademisyen Dr. Kylie Moore-Gilbert, geçen kasım ayında serbest bırakılıp ülkesine dönmüştü.

O dönem dünya basınının ilgisini üstünde toplayan Dr. Moore-Gilbert şimdi çok başka bir haberle medyanın konusu oldu.

İslami Araştırmalar uzmanı olan akadamisye, İran'da çalışırken kocasının İsrail asıllı olması ve casusluk iddiasıyla hapse atılmış, 800 günü aşkın bir süre hücrede tutulmuştu.

O dönem Dr. Moore-Gilbert'in serbest bırakılması için diplomatik görüşmeler yapılmış ve 2020 yılının Kasım ayında akademisyen takas anlaşmasıyla serbest bırakılmıştı.

Avustralya'da yayınlanan The Herald Sun gazetesine göre Dr. Kylie Moore-Gilbert'ın İran'da hapisteyken 33 yaşındaki kocası Ruslan Hodorov tarafından aldatıldığı ortaya çıktı. 

Kocasının, Dr. Moore Gilbert'ı üniversiteden meslektaşı ve doktora danışmanı 43 yaşındaki Dr. Kylie Baxter ile aldattığı anlaşıldı. 

Basında yer alan haberlere göre İran'dan döndükten sonra aldatıldığını anlayan Kylie Moore-Gilbert büyük bir şok yaşadı. Uğruna hapis yattığı kocası tarafından aldatılmayı kabullenmeyen akademisyen, sessiz sedasız eşinden boşandı. 

Ruslan Hodorov ile Kylie Baxter arasındaki yasak aşkın, Moore-Gilbert'ın tutuklanmasından bir yıl sonra başladığı öğrenildi.

Kylie ve Ruslan, 2017'de evlendikten sonra Melbourne'un doğusunda satın aldıkları bir eve yerleşmişti. 

Kaynak: Haber Global TV

aldatma kadın erkek ilişkileri Avustralya haberleri ihanet yasak aşk