Şüpheli paket paniği... Polisi harekete geçiren paketin içinden bakın ne çıktı!

Giresun Asayiş
Şüpheli paket paniği... Polisi harekete geçiren paketin içinden bakın ne çıktı!

Giresun’da Gazi Caddesi üzerinde Şeyh Keramettin Camii önündeki çöp kutusunun yanına bırakılan şüpheli kutu vatandaşların ihbarı üzerine polisi harekete geçirdi. Şüpheli paket ihbarı üzerine olay yeri gelen polis ekipleri bölgeyi kordon altına aldı.

Giresun şehir merkezinde çöp kutusunun yanına bırakılan şüpheli paket paniğe neden oldu.

ŞÜPHELİ PAKET PANİĞİ

Giresun’da Gazi Caddesi üzerinde Şeyh Keramettin Camii önündeki çöp kutusunun yanına bırakılan şüpheli kutu vatandaşların ihbarı üzerine polisi harekete geçirdi. Şüpheli paket ihbarı üzerine olay yeri gelen polis ekipleri bölgeyi kordon altına aldı. Çevredeki iş yerlerinin boşaltılmasının ardından bomba imha ekipleri olay yerine geldi.
Daha sonra şüpheli paket fünye ile patlatıldı. Ardından paket incelenirken kayda değer bir şey bulunamadı. Olayın ardından Gazi Caddesi ulaşıma açıldı.

Şüpheli paket paniği... Polisi harekete geçiren paketin içinden bakın ne çıktı! - Resim : 1

SANKİ BİR ŞEY OLMAMIŞ GİBİ

Cadde üzerinden yayın yapan bir kameranın kaydında saat 15:30 sıralarında bir temizlik görevlisi çöpün içinden çıkardığı poşetteki kutuyu açarak içindeki ayakkabıyı aldığı görüldü. Daha sonra ayakkabının kutusunu çöpün yayına bırakarak alandan uzaklaştığı belirlendi.

Tüm bu yaşananların ardından aynı temizlik görevlisi durumdan habersiz olay yerine gelerek fünyenin patlatılmasından sonra çevreye saçılan çöp parçalarını temizledi.

Kaynak: İHA

Giresun asayiş