Sivri zekalı olanlar şıp diye bulacak! Çorba karıştıran iki genç arasındaki 3 farkı 11 saniyede bulmak için 130 IQ gerekiyor

Fark bulma oyunu Zeka bulmacası Zeka testi
Sivri zekalı olanlar şıp diye bulacak! Çorba karıştıran iki genç arasındaki 3 farkı 11 saniyede bulmak için 130 IQ gerekiyor

Zeka bulmacaları farklı yönlerden bakma becerisi kazanmamıza yardımcı olan IQ testleridir. Beynimizi geliştirmemize ve bilişsel yeteneklerimizi artırmamıza olanak sağlayan bu testi siz kaç saniyede çözebilirsiniz?

Kafa karıştıran yeni bir zeka bulmacası ile daha karşınızdayız. Bu testimizde mutfakta çorba karıştıran genci gösteren iki resim var. İki genç arasında ise 3 fark ve sizlerden bu 3 farkı 11 saniyede bulmanız isteniyor. 

Karşımıza çıkan bu zeka testinde doğru yanıta ulaşmak için yüksek IQ'lu olmak gerekiyor. Sivri zekalı olanlar iki resim arasındaki 3 farkı 11 saniyede buluyor. 

Sivri zekalı olanlar şıp diye bulacak! Çorba karıştıran iki genç arasındaki 3 farkı 11 saniyede bulmak için 130 IQ gerekiyor - Resim : 1

Görsel zekayı ve bilişsel yetenekleri geliştirmeye yardımcı olan bu testte doğru yanıta ulaştıysanız tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor. 

Eğer testi 11 saniyede çözemediyseniz o halde doğru yanıt haberimizin devamında sizleri bekliyor.

Görsel zekanızı test edeceğiniz bu resim farklı zeka türlerini açığa çıkarmaya yardımcı oluyor. Mantık bulmacası olan bu görselde doğru yanıta ulaşamadıysanız üzülmenize hiç gerek yok.

11 saniyede testi çözemeyenler için zeka testinin doğru yanıtı aşağıda...

İki resim arasındaki farkları arayarak görsel zekanızı test edeceğiniz bu bulmacada doğru yanıta ulaşabildiyseniz bu sizlerin yüksek IQ'lu kişiler olduğunuzu kanıtlıyor. 

Eğer iki resim arasındaki farkları henüz bulamadıysanız işte iki resim arasındaki 3 fark:

Sivri zekalı olanlar şıp diye bulacak! Çorba karıştıran iki genç arasındaki 3 farkı 11 saniyede bulmak için 130 IQ gerekiyor - Resim : 5