Resimdeki katil hangisi: Sait mi, Hüsnü mü, Züheyla mı, Alican mı? Dedektif zekasına sahip olanlar 13 saniyede katili buluyor

Zeka bulmacası Zeka testi
Resimdeki katil hangisi: Sait mi, Hüsnü mü, Züheyla mı, Alican mı? Dedektif zekasına sahip olanlar 13 saniyede katili buluyor

Bu cinayet gizemini çözerek keskin gözlerinizi ve zekanızı test edin. Bunun zamana dayalı bir görev olduğunu ve yalnızca 13 saniyenizin olduğunu unutmayın!

Dört arkadaş var: Sait, Züheyla, Hüsnü ve Alican. İçlerinden biri seri katil. Burada göreviniz aşağıda verilen ipuçları yardımıyla seri katilin hangisi olduğunu bulmak. Bunları dikkatlice okuduğunuzdan ve hiçbir ipucunu kaçırmadığınızdan emin olun.

Resimdeki katil hangisi: Sait mi, Hüsnü mü, Züheyla mı, Alican mı? Dedektif zekasına sahip olanlar 13 saniyede katili buluyor - Resim : 1

İŞTE İPUÇLARI

1. Züheyla ve Sait 2 ay önce tanıştılar ve ilk görüşte birbirlerine âşık oldular.

2. Dün gece Hüsnü, bu 4 arkadaş arasında masum olanlardan biriyle yürüyüşe çıktı.

3. Sait katili okuldan tanıyor.

4. Geçen ay katilin belden aşağısı felçliydi.

Şimdi katili kaçmadan yakalayın. Süreniz 13 saniye...

Zekâ oyunları grafiksel, matematiksel ve mantıksal bulmacalar da dahil olmak üzere çeşitli biçimlerde gelir. Orijinal fikirlerin üretilmesi için gereken tüm nitelikler olan bilginin, uyarlanabilirliğin ve yaratıcılığın gelişimini teşvik ederler. Bu zihinsel egzersizde ustalaşmak için ihtiyacınız olan tek şey, keskin bir gözle birlikte harika bir gözlem yeteneğidir. Ayrıca çalışmalar, bu zihinsel egzersizleri düzenli olarak uygulamanın kesinliği ve doğruluğu arttırdığını gösteriyor.

Brain Teaser, bireyin problem çözme yeteneğini değerlendirir. İşbirliğini teşvik etmek için bu sorunu kullanmak harika bir fikir kabul edilir. İnsanlar aslında aynı amaç için çalıştıklarında gerçekten bir araya gelebilir, etkileşime geçebilir, rahatlayabilir ve daha kolay iletişim kurabilirler.

Evet süreniz doldu. Eğer yanıtı bulduysanız size bravo. Bulamadıysanız üzülmeyin, aşağıda açıklamalı olarak cevabı bulabilirsiniz.

 İŞTE YANIT: KATİLİN ADI...

3 numaralı ipucu: Sait katili okuldan tanıyor. Sait katili okuldan tanıdığına göre 2 ay önce tanıştığı Züheyla katil olamaz. Aynı şekilde Sait de katil olamaz.

Züheyla ve Sait elendi... Geriye katil olma olasılığı olan 2 kişi kaldı: Hüsnü ve Alican.

4. ipucunda katilin geçen ay belden aşağısının felç olduğu belirtiliyor. O halde 2. ipucunda dün gece yürüyüşe çıktığı belirtilen Hüsnü de katil olamaz.

Hüsnü de elendi.

Bu durumda başka seçenek kalmadığına göre katil Alican.

Resimdeki katil hangisi: Sait mi, Hüsnü mü, Züheyla mı, Alican mı? Dedektif zekasına sahip olanlar 13 saniyede katili buluyor - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV