Onca 4'ün arasındaki A'yı bulabilmek için 3 saniyeniz var!

Optik illüzyon
Onca 4'ün arasındaki A'yı bulabilmek için 3 saniyeniz var!

IQ'nuzu ve gözlem becerilerinizi test etmek için yeni bir optik yanılsama daha. Kartal gibi gözlere sahipseniz görseldeki 4'lerin arasındaki A'yı 3 saniyede bulabilirsiniz.

Optik illüzyonlar görsel zekanızı ve gözlem becerileriniz test etmek için kullanılabilecek görsel hilelerdir. Zihninizi zorlamanın ve biraz eğlenmenin bir yolunu arıyorsanız bu optik illüzyon testi tam size göre.

Bu testte sizden sayılarla dolu bir resimdeki gizli harfi bulmanız isteniyor. İlk bakışta resimde sadece sayıların olduğunu düşünebilirsiniz ancak yakından baktığınızda A harfinin orada saklı olduğunu göreceksiniz.

Onca 4'ün arasındaki A'yı bulabilmek için 3 saniyeniz var! - Resim : 1

4'lerin arasındaki A harfini bulmak için keskin görüşünüzü ve hızlı zihninizi kullanmanız gerekecek. Harfi bulmak biraz zaman alabilir ancak süreniz sadece 3 saniye.

Eğer A harfini 3 saniye ve daha kısa sürede bulabilirseniz görsel zekânız ve gözlem yeteneğiniz yüksek demektir. Harfi bulamadıysanız endişelenmeyin, yanıt aşağıda.

Her satırı ve sütunu dikkatlice tarayın. Optik yanılsama mücadelelerinin, vizyonunuz ve zihniniz üzerinde görsel oyunlar oynayabileceği için göz korkutucu olabileceğini unutmayın.

Bu testi deneyenlerin sadece yüzde 1'i A harfini 3 saniye içinde görmeyi başarabildi.

İyi konsantre olun ve aynı zamanda hızlı olun.

İşte bulamayanlar için sorunun yanıtı...

Onca 4'ün arasındaki A'yı bulabilmek için 3 saniyeniz var! - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV

optik illüzyon Optik yanılsama zeka testi IQ testi Bilmece bulmaca