Netflix izleyip pizza yiyecek eleman aranıyor!

Netflix
Netflix izleyip pizza yiyecek eleman aranıyor!

ABD'de bir kumarhane inceleme sitesi, Netflix izleyip pizza yiyecek ve izlediği dizileri değerlendirecek bir eleman arıyor.

"Rüya iş" diye nitelenen ilana göre işe alınacak kişi her gün Netflix'te dizi seyredecek. Bunun için işe girecek kişiye Netflix hesabı hediye edilecek. Ayrıca dizileri izlerken pizza yiyebilmesi için de bir ödenek sağlayacak. 500 dolar da ücret alacak.

İlana göre adayların aralarında "The Queen's Gambit", "Bling Empire" Cobra Kai", "The Umbrella Academy" ve "Surviving Death" gibi dizi ve belgesellerin bulunduğu listedeki dizileri sırayla izlemesi gerekecek.

İşe alınacak adaydan daha sonra izlediği dizilerle ilgili eleştiri yapması, hikaye ve olay örgüsü üzerine yorum yapması, oyunculuk kalitesini değerlendirmesi istenecek. 

İlanın yayınlanmasının ardından sosyal medyada çok sayıda yorum yapıldı. Bir kullanıcı "Ben bunu eylül ayından beri bedavaya yapıyorum zaten" derken bir başkası ise "Pizza için yapılabilir" yorumunda bulundu. 

İşe alınabilmek için ise "Neden seni işe almalıyız?" sorusuna yaratıcı bir yanıt bekleniyor. Son başvuru tarihi 12 Şubat olarak açıklanan ilana kaç kişinin başvuracağı merak ediliyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Netflix Pizza