Müge Anlı'da aranan Cevdet ve Zeliha Uysal çiftinden kötü haber! Cinayeti itiraf etti

Müge Anlı'da aranan Cevdet ve Zeliha Uysal çiftinden kötü haber! Cinayeti itiraf etti

26 Ekim günü ortadan kaybolan Cevdet ve Zeliha Uysal çiftinin çocukları anne ve babalarını bulabilmek için Müge Anlı ve ekibinden yardım istemişti. Afyonkarahisar Dinar'da yapılan arama çalışmalarından kötü haber geldi.

Ayfonkarahisar’da 26 Ekim günü esrarengiz bir şekilde kaybolan 64 yaşındaki Zeliha Uysal ve 66 yaşındaki Cevdet Uysal, her yerde aranıyordu. 
Çiftin kızı, Müge Anlı’ya, “Dayım B., mal kavgası yüzünden annemle babamı tehdit ediyor. Ondan şüphe ediyorum” demişti. Bunun üzerine Zeliha Uysal’ın ağabeyi B. A., canlı yayına gelerek, “Bana iftira atıyorlar. Ben de ablamı arıyorum” ifadelerini kullanmıştı.

Müge Anlı'da aranan Cevdet ve Zeliha Uysal çiftinden kötü haber! Cinayeti itiraf etti - Resim : 1

SU KUYUSUNDA BULUNDULAR

Dünkü yayınında izleyicilerine seslenen ve bölgedeki kuyulara dikkat çeken Müge Anlı, şüpheli bir şey görenlerin ihbarda bulunmasını istedi. Bu çağrının hemen ardından gelen bir ihbarla Uysal çifti, evlerine 1,5 kilometre uzaklıktaki kullanılmayan bir su kuyusunda öldürülmüş olarak bulundu.

EŞİ CİNAYETİ İTİRAF ETTİ!

Cesetlerin bulunmasının hemen ardından Dinar İlçe Jandarma Komutanlığı’na götürülen B. A.’nın JASAT ekiplerine ifade veren eşi N. A., “Ablasını ve eniştesini, mal davası yüzünden kocam öldürdü. Diğer kardeşi Kadir ile birlikte cesetleri taşıdılar” itirafını yaptı.
 

Kaynak: Haber Global TV

Müge Anlı Afyonkarahisar