Masada oturup boyama yapan çocuklar arasındaki 5 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 20 saniyede buluyor

Zeka bulmacası Zeka testi Fark bulma oyunu
Masada oturup boyama yapan çocuklar arasındaki 5 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 20 saniyede buluyor

Zeka oyunları, bilişsel işlevi artırmaya ve beyni sağlıklı tutmaya yardımcı olan araçlardır. İşte IQ'su yüksek olanları en fazla 20 saniye oyalayabilecek bir test daha.

İşte kafanızı karıştıracak yeni bir bulmacayla karşınızdayız. Masada oturup boya yapan çocukları gösteren bu iki resim arasında  fark var. Bulmak için ise 20 saniyeniz var. 

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar iki resim arasındaki 5 farkı 20 saniyede buluyor. 

Masada oturup boyama yapan çocuklar arasındaki 5 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 20 saniyede buluyor - Resim : 1

Neredeyse aynı görünen bu iki resim arasındaki 5 farkı bulabildiyseniz bravo. Bu sizin yüksek IQ'lu olduğunuzu gösteriyor. 

Eğer resimdeki farkları 20 saniye içerisinde bulamadıysanız üzülmenize hiç gerek yok. Doğru yanıt haberimizin devamında sizleri bekliyor.

 Öncelikle 5 farktan 3'ü hemen gözünüze çarpacaktır. Ancak geriye kalanları bulmak ise gerçekten de kolay değil.

Eğer doğru yanıta 20 saniyelik süre içerisinde ulaşmayı başaramadıysanız, çözümü bulmak için tek yapmanız gereken haberimizin devamına ilerlemek.

 Öncelikle bilmeniz şu ki, iki resim arasındaki 5 farkı bulabilmek için kimisi gözler önünde saklanan kimisi ise ustaca yerleştirilmiş detaylara dikkat etmeniz gerekiyor. 

İki resim arasındaki 5 farkı bulamadıysanız kızın saçına esmer çocuğun kıyafetine, sarışın çoğun sandalyesine ve kağıdı ile kızıl çocuğun kağıdına bir daha göz atabilirsiniz. 

Masada oturup boyama yapan çocuklar arasındaki 5 farkı sadece yüksek IQ'su olanlar 20 saniyede buluyor - Resim : 5

 

Kaynak: Haber Global TV