Kim Milyoner Olmak İster'e katılan Zehra Güneş, joker hakkında Volkan Demirel'i aradı

Gündem haberleri Kim Milyoner Olmak İster Spor haberleri

VakıfBank ve A Milli Voleybol Takımı'nın başarılı sporcusu Zehra Güneş, Kim Milyoner Olmak İster yarışmasına katıldı. Joker için aradığı isim Volkan Demirel olunca, o anlar sosyal medyada gündem oldu. İşte o Fenerbahçe sorusu...

VakıfBank ve A Milli Voleybol Takımı'nın başarılı isimlerinden Zehra Güneş, Cumhuriyet Bayramı'nın 100. Yıl dönümü kutlamaları kapsamında düzenlenen Milyoner yarışmasına katıldı.

Zehra Güneş, yarışma sırasında Fenerbahçe ile ilgili bir soruyla karşılaştığında, eski futbolcu Volkan Demirel'den yardım aldı.

Güneş'e "2008'de UEFA Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkma mücadelesinde Fenerbahçe ve Sevilla, iki maç sonunda yenişemeyip maç penaltı vuruşlarına kalınca hangisi olmuştur?" sorusu soruldu.

Futbolcu Volkan Demirel ise sorunun doğru cevabı olan, "Fenerbahçe kalecisi 3 penaltı kurtarmıştır" şıkkını söyleyerek milli voleybolcu Zehra Güneş'in bir sonraki soruya geçmesini sağladı.

O anlar sosyal medyada gündem oldu.

Milli takımın yıldızlarından Zehra Güneş, yarışmadan elde edeceği ödülü bağışlayacağını duyurdu.

ZEHRA GÜNEŞ KİMDİR?

7 Temmuz 1999 tarihinde doğan Zehra Güneş Kartal doğumludur. Ancak aslen Boşnaktır. Orta oyuncu pozisyonunda görev alan Türk millî voleybolcudur. VakıfBank SK ve Türkiye kadın millî voleybol takımı oyuncusudur.

Voleybola 13 yaşında VakıfBank'ta başlayan Zehra Güneş, kariyerinde birçok başarı elde etti. İlk yıllarında hem Yıldızlar hem Gençler kategorisinde Türkiye Şampiyonluğu yaşadı. 15 yaşındayken bir sezon boyunca İstanbul Büyükşehir Belediyespor'da kiralık olarak oynadı ve bu dönemde PAV takımıyla Gençler Türkiye Şampiyonluğu elde etti. 2015-2016 sezonunda VakıfBank'ın 2. Lig'e yükselen takımının bir parçası olarak yer aldı. 2016-2017 sezonunda Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giydi. Genç milli takımla birlikte Dünya dördüncülüğü, Balkan ve Eyof Şampiyonlukları yaşadı. Ayrıca Genç Milli Takım ile Avrupa üçüncülüğü ve dünya dördüncülüğü, U23 takımıyla ise Dünya Şampiyonluğu kazandı.

Kulüp düzeyinde, Zehra Güneş VakıfBank forması altında birçok başarı elde etti. Bunlar arasında 2 Kulüpler Dünya Şampiyonası Şampiyonluğu, 1 Avrupa Şampiyonlar Ligi Şampiyonluğu, 2 Türkiye Ligi Şampiyonluğu, 1 Türkiye Kupası Şampiyonluğu ve 1 Türkiye Süper Kupa Şampiyonluğu bulunmaktadır.

 

Kaynak: Haber Global TV