Jennifer Aniston ilk kez hesap açtı! Instagram'ın tarihine geçti!

Jennifer Aniston ilk kez hesap açtı! Instagram'ın tarihine geçti!

Jennifer Aniston iki gün önce Instagram hesabı açmış, milyonlarca takipçisinin bir anda hesaba yoğunlaşması platformun kısa süre çökmesine neden olmuştu. Oyuncu şimdi de en hızlı şekilde en çok takipçiye ulaşan kişi olarak tarihe geçti.

Jennifer Aniston'un Instagram hesabı açması sosyal medya platformunu salladı. Aniston'un beş saat içerisinde 1 milyon takipçi kazanması sitenin kısa süreli çökmesine neden olurken, 'en hızlı şekilde Instagram takipçisine ulaşma' rekoruna sahip olmasını sağladı. 

Oyuncunun ardından Instagram'ın çökmesi sosyal medyada olay yarattı. Aniston ise olayın ardından, ikinci paylaşımında, "Instagram'ı çökertmek istememiştim. Nazik, karşılamanız için teşekkürler" mesajıyla açıklama yaparak takipçilerini gülümsetti. 

Jennifer Aniston ilk kez hesap açtı! Instagram'ın tarihine geçti! - Resim : 1

Aniston'un ilk paylaşımı 'Friends' dizisinden oyuncu arkadaşlarıyla olurken, ikinci paylaşımı ise Apple TV Plus'da başlayan 'The Morning Show' programından bir kesit oldu.

Instagram tarihine geçen 50 yaşındaki oyuncunun şu an 11.6 milyon takipçisi bulunuyor. İlk paylaşımıyla 12.2 milyon beğeni ve 462 bin yorum alan Aniston'un ikinci paylaşımına ise 10.3 milyon beğeni, 43.3 bin yorum geldi.

Jennifer Aniston instagram sosyal medya