İş Bankası saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İş Bankası çalışma saatleri

İş Bankası
İş Bankası saat kaçta açılıyor, kaçta kapanıyor? İş Bankası çalışma saatleri

Yüz binlerce müşterisi olan İş Bankası çalışma saatleri 2022 yılında değişti mi? İşte, İş Bankası şubelerinin açılış, kapanış saatleri ile birlikte öğle arası saatleri...

Kamu bankalarının yanı sıra özel pek çok bankanın yüz binlerce müşterisi var. Banka şubelerinden para çekme/yatırma kredi borcu, fatura ödeme gibi pek çok işlem yapılabildiği gibi bu işlemler aynı zamanda bankaların cep şubeleri üzerinden de rahat bir şekilde yapılıyor. Yine de vatandaşlar kendi işlemlerini bankalardan yapmayı sevmekte. İşte bu noktada da bankaların çalışma saatleri hayati derece önemli. İşte, İş Bankası çalışma saatleri...

İŞ BANKASI ÇALIŞMA SAATLERİ

İş Bankası şubeleri saat 09.00 - 12.30 ve 13.30 - 17.00 saatleri aralığında hizmet vermektedir. Bankanın yurt içindeki tüm şubeleri belirtilen saat arasında faaliyet göstermekte.

İŞ BANKASI ÖĞLE ARASI NE ZAMAN?

Diğer çoğu bankalarda olduğu gibi İş Bankası'nda da 12.30 ile 13.30 saatleri aralığında öyle tatili uygulaması uygulanmaktadır.

İŞ BANKASI HAFTA SONU, CUMARTESİ AÇIK MI?

İş Bankası ile tüm diğer bankaların şubeleri cumartesi günü ile birlikte pazar günü kapalıdır. Yani İş Bankası şubeleri hafta sonlarında kapalıdır. Havale ve EFT gibi mobil bankacılık hizmetleri de ödeme havuzuna düşer ve hafta içi gönderim işlemi yapılır.

Kaynak: Haber Global TV