Instagram fenomeni Belle Delphine banyo suyunu şişesi 30 dolara sattı

Instagram Belle Delphine fenomen
Instagram fenomeni Belle Delphine banyo suyunu şişesi 30 dolara sattı

Instagram fenomeni Belle Delphine, banyo suyunu şişeler halinde satışa çıkardığını açıkladıktan 3 gün sonra, 30 dolarlık şişelerin tamamının satıldığını söyledi. Sosyal medya kullanıcıların şişeleri satın alanlarla ilgili düşünceleri oldukça karışık

Sosyal Medya Fenomeni kavramının bir mesleğe dönüşmesinden bu yana bu mesleği tahvile dönüştürenlerin yaratıcılıkları sınır tanımıyor. Bazıları mantıklı, bazıları ise mantıksız her gün milyonlarca para kazanma girişimiyle karşılaşılan sosyal medyada son çılgınlık ise bir fenomenin banyo yaptığı suyu satışa çıkarması oldu.

3 milyondan fazla takipçisi olan ve kendini 'cosplay yıldızı' olarak tanımlayan Belle Delphine isimli Instagram kullanıcısı, takipçileriyle paylaştığı bir gönderisinde banyo yaptığı suyu şişeleyerek satışa çıkardığını açıkladı. Her bir şişeyi 30 dolardan satışa koyduğunu belirten Delphine, bu gönderisinin üzerinden daha 3 gün geçmişken yeni bir gönderiyle satışa çıkardığı tüm şişelerin satıldığını duyurdu. Takipçilerine, "Bu sular içmek için değil" uyarısı yaparken, şişeleri satın alan kişilerle ilgili bazı sosyal medya kullanıcıları "üzücü" ve "acınası" yorumları yaparken bazı sosyal medya kullanıcılarının ise kendileri alamadığı için hayıflandığı dikkat çekti.

instagram fenomen