Haber Global'de Gece Ajansı'nı Elif Özkul sunacak

Haber Global
Haber Global'de Gece Ajansı'nı Elif Özkul sunacak

22 Kasım Pazartesi gününden itibaren Gece Ajansı’nı Elif Özkul sunacak. Gün içinde yaşanan gelişmeler ve son dakika haberleri Elif Özkul’un sunumuyla hafta içi her gün Haber Global ekranlarında olacak.

Elif Özkul

10 Mayıs 1988 tarihinde doğan Elif Özkul, Yeditepe Üniversitesi’nde Siyaset Bilimi okumaya başladı. Ardından İstanbul Üniversitesi İşletme Bölümü’nden mezun oldu.

2012 yılında Diyalog İletişim’de spikerlik ve sunuculuk eğitimi aldıktan sonra 2013 yılının Ocak ayında Haber Türk TV’de spor spikerliğine başladı. Aynı yılın sonuna doğru Show TV’de “Show Dünyası” adlı programı sunmaya başladı.

2014 Haziran ayında Show TV’de canlı olarak yayınlanan “Cumartesi Sürprizi” ve “Pazar Sürprizi” programlarını sundu.

Show TV’deki programlarına ek olarak, 2016 yılında Haber Türk’te yayınlanan “HT Kulüp” ve Bloomberg HT’de yayınlanan “Bloomberg Magazin” programlarını da sundu.

2019 yılının başında magazin programlarına veda ederek haber spikerliğine geçti ve Haber Türk’te haber spikerliği yaptı.

Başarılı sunucu 2015 ve 2016 yıllarında Okan Üniversitesi tarafından “Yılın En İyi Magazin Programı Sunucusu”, Altın Kelebek’te “En İyi Magazin Programı” ödülüne layık görüldü ve farklı kurumlardan sayısız ödül aldı.

Kaynak: Haber Global TV

Elif Özkul Haber Global Gece Ajansı Haber Global ekran yüzleri