Haber Global ailesi 1. yaşını kutladı

Yayın hayatına 24 Eylül 2018'de başlayan Haber Global, başarılarla dolu bir yılı geride bıraktı. Haber Global'in 1. yaşı, Haber Global CEO'su Mammad Gulmammadov ve Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş'ın katılımıyla haber merkezinde kutlandı.

Tartışma, sanat, bilim, seyahat ve spor programlarıyla izleyicinin beğenisini toplayan Haber Global, başarılarla dolu bir yılı geride bıraktı. 

Haber Global'in 1. yaşı haber merkezinde kutlandı. Haber Global CEO'su Mammad Gulmammadov, Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş ve kanal çalışanları kutlamaya katıldı. Kutlamada konuşma yapan Haber Global CEO'su Mammad Gulmammadov, "Birinci yılımızı tamamladık. Hepinizi tebrik ediyorum. İnşallah uzun yıllar birlikte çalışmayı temenni ediyorum" dedi. 

"EN GÜZEL BİR YILI KOŞTUĞUMUZU DÜŞÜNÜYORUM"

Televizyonculuk ve habercilik alanındaki deneyimleriyle Haber Global'i kısa sürede başarılı noktalara taşıyan Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş, "Televizyonculuk ve habercilik bir maraton. Haber Global ekibi olarak en güzel bir yılı koştuğumuzu düşünüyorum. Bu aynı zamanda bir takım oyunu. Ve buna herkes çok iyi destek verdi. Hepinize çok teşekkür ediyorum. Nice yaşlara" ifadelerinde bulundu.

Haber Global'in geride bıraktığı yılı değerlendiren Haber Global Spikeri Senem Ilgaz, çalışma arkadaşlarıyla iyi bir takım olduklarını belirterek, "Refleksi kuvvetli bir ekip var burada. İyi haberciler var. Bundan sonra da bence daha iyi olacak" dedi.

Kısa sürede birçok başarılı özel habere imza atan Haber Global Spor Servisi'nin müdürü Onur Tuğrul, "Amaç çağa uygun bir habercilik yapmaktı. Dijitalleşen çağda biz buna uygun hareket eden genç, hevesli bir ekip kurarak yola çıkmıştık ve bu bağlamda da ilk bir yıl ses getirdiğimizi düşünüyorum. Bundan sonrası için de böyle devam edeceğiz" açıklamasını yaptı.

Türkiye'nin en iyi kanallarından biri olmaya hedefiyle yola çıktıklarını belirten Haber Global muhabiri Mehmet Altunışık, bir yıl içerisinde iyi bir mesafe kat ettiklerine dikkat çekti.

Bu kadar kısa sürede birçok önemli habere ve özel dosyalara imza atan Haber Global'in 1. yaşı, haber merkezinde pasta kesilerek kutlandı. 

Haber Global Haber Global Genel Yayın Yönetmeni Erdoğan Aktaş' Onur Tuğrul