Ege Soley: "Başarı, iyi bir hayat yaşamaktır"

Sakin kalmanın, yavaş yaşamanın ve kendini dinlemenin sırlarını anlattığı "Sakin" kitabıyla Ege Soley, Haber Global'de yayınlanan Özge Uzun ile Hafta Sonu programının konuğuydu. Programda yeni kitabını anlatan Soley, başarılı olmanın sırrını da paylaştı.

"Sakin" adlı kitabıyla okuyucuyla buluşan Ege Soley, Özge Uzun ile Hafta Sonu programında başarılı olmanın sırrını paylaştı. Sakin'de, "Koşmayı bıraktığımız gün, vardığımız gün. Aramayı bıraktığımız gün, bulduğumuz gün" diyen Soley başarının sırrını şu cümlelerle özetledi: 

"Başarıdan herkes farklı şeyler anlıyor. Başarıyı; maddi güç, statü, kartvizitte yazan unvan, başarılı çocuklara ve iyi bir arabaya sahip olmak ile tanımlayanlar var. Bunun da sonu yok... Fakat bunlar başarı mı? Benim için değil... Başarı, iyi bir hayat yaşamaktır. 

İç huzura, sağlığa sahipseniz, iyi bir insan olduğunu düşünüyor ve çevrenizden böyle yorumlar alıyorsanız başarılısınız demektir."

EGE SOLEY KİMDİR?

Girişimci ve yazar Ege Soley, 1983 yılında doğdu. İngiltere'de politika okudu. Paris'te Pascal Mutel'in butiğinde çalışıp bir yandan çiçekçilik eğitimi aldı. 8 yıl önce İstanbul'da çiçekçi dükkanını açtı. Soley, kadınların ürettiği tasarım ürünlerinin satıldığı, yavaş yaşam ve yavaş tasarım ürün anlayışını destekleyen bir platform da kurdu. 

Ege Soley Haber Global Özge Uzun ile Hafta Sonu