Ege Çubukçu, Mıknatıs şarkısıyla Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi

Ege Çubukçu, Mıknatıs şarkısıyla Türkiye'de bir ilki gerçekleştirdi

Türkçe hip hop ve rap şarkıcısı Ege Çubukçu, Özge Uzun ile Hafta Sonu programına konuk oldu. İzmirli rapçi Ege Çubukçu, İstanbul'da yaşayan pop şarkıcısı Güliz Ayla ile birlikte imza attığı Mıknatıs şarkısının ilginç hikayesini paylaştı.

Özge Uzun ile Hafta Sonu programı bu hafta da renkli anlara sahne oldu. Haber Global ekranlarında yer alan Özge Uzun ile Hafta Sonu'na konuk olan rapçi Ege Çubukçu, pop şarkıcısı Güliz Ayla ile ortak çalışması 'Mıktanıs' şarkısının hikayesini anlattı. 

Ege Çubukçu ile Güliz Ayla ortaklığında, düzenlemeleri ise Ege Çubukçu'ya ait olan yeni şarkı "Mıknatıs"ın ilginç bir yöntemle ortaya çıktığını belirten rapçi, Türkiye'de ilk kez böyle bir yöntemin denendiğini söyleyerek şarkının hikayesini şu sözlerle özetledi:

"Güliz Ayla ile şarkı ortaya çıkmadan 3 hafta önce tanıştık. Ben İstanbul ile İzmir arasında yaşadığım için Güliz ile bir araya gelmekte zorlandık. Bir akşam FaceTime'da konuşmaya başladık. Sohbetimiz iyi gitti, o gece şarkının nakaratını yazdık. Zaman zaman birbirimize ses kayıtları yolladık. Şarkının hazırlık süreci böyle oldu. Araştırdım, bu tarz şarkı bestelemiş birileri yok. Şarkı, bizim için inovatif oldu bir anlamda..."

Mıknatıs, rap ve pop müziği harmanlayarak müzikseverleri romantik bir yolculuğa çıkarmasıyla da öne çıkıyor. 

Özge Uzun ile Hafta Sonu Haber Global