Dünyanın en zor mantık testi: Bu çöl resmindeki mantık hatasını 9 saniyede bulabilenler gerçek birer dahi sayılıyor

Yaşam Haberleri Zeka bulmacası Zeka testi
Dünyanın en zor mantık testi: Bu çöl resmindeki mantık hatasını 9 saniyede bulabilenler gerçek birer dahi sayılıyor

Zeka oyunları, bilişsel işlevi artırmaya ve beyni sağlıklı tutmaya yardımcı olan araçlardır. İşte IQ'su yüksek olanları en fazla 9 saniye oyalayabilecek bir test daha.

Bir zeka bulmacası ile daha sizlerleyiz. Görsel zekanızı ve dikkat yeteneğinizi ölçen bu testte insanlar ve develer görüyoruz. Resme dikkatli bakarsanız burada bir mantık hatası olduğunu fark edeceksiniz. 

Yalnızca yüksek IQ'su olanlar resimdeki mantık hatasını 9 saniyede buluyor. 

Haber: Yunus Emre Kılıç / Haber Global

YAŞAM HABERLERİ

Dünyanın en zor mantık testi: Bu çöl resmindeki mantık hatasını 9 saniyede bulabilenler gerçek birer dahi sayılıyor - Resim : 1

Mantık bilmecelerinden biri olan bu görselde hatayı fark etmeyi başardıysanız tebrik ederiz. Bu sizin yüksek IQ'lu ve fazlasıyla dikkatli olduğunuzu ortaya koyuyor. 

Eğer 9 saniye içerisinde sonuca ulaşamadıysanız üzülmenize hiç gerek yok. Zeka bulmacasının doğru yanıtı haberimizin devamında sizleri bekliyor. 

IQ turnusolü bir test olan bu görseldeki mantık hatasını bulmak için kalıpların dışında düşünmeniz gerekiyor. Fark edilmeyeni fark edecek kadar dikkatli olanlar 9 saniye kadar kısa bir süre içerisinde doğru yanıta ulaşmayı başarıyor. 

Bir beyin jimnastiği olan bu zeka testinde sonuca 9 saniyede ulaşamayanlar için yanıt aşağıda...

 Bir çölü gösteren bu görseldeki mantık hatasını bulmak için fotoğraf detaylıca bakmanız gerekiyor. Resimdeki mantık hatası ise aşağıda görebileceğiniz gibi en arkadaki devenin hörgücünün olmaması.

Dünyanın en zor mantık testi: Bu çöl resmindeki mantık hatasını 9 saniyede bulabilenler gerçek birer dahi sayılıyor - Resim : 5

Kaynak: Haber Global TV