Carlo Ancelotti 'Kubo' ve 'Odegaard'a yaptığını Arda Güler'e de yapar mı?

Arda Güler
Carlo Ancelotti 'Kubo' ve 'Odegaard'a yaptığını Arda Güler'e de yapar mı?

İspanyol basını Real Sociedad'da forma giyen eski Real Madrid'li Kubo'nun müthiş performansını konuşurken Odegaard'ı da hesaba katarak Arda Güler'i bekleyen olası bir soruna işaret etti.

Real Sociedad maçı kaybetse de Kubo oynadığı harika futbolla kendisini takımda istemeyen Carlo Ancelotti'ye 'Ne kaybettiğini bir gör istedim' der gibi bir futbol ortaya koydu.

İspanyol basını İtalyan hocanın genç yıldız adaylarıyla arasının pek iyi olmadığından dem vurarak Real Sociedad'da oynayan Kubo ve Arsenal'de parlayan Odegaard örneğinden yola çıkarak Arda Güler'e uyarılarda bulundu.

Carlo Ancelotti'nin istemediği Japon yıldız Takefusa Kubo dünkü maçta Fran Garcia'nın kâbusu olurken Real Sociedad'ın da anahtar oyuncusu konumunda.

Tıpkı Kubo gibi Ancelotti'den geçer not alamayan Martin Odegaard ise Arsenal'i yıllardır devam eden uykusundan uyandıran adam olarak parladı.

Bu iki genç oyuncuya bakıldığında her ikisi de Real Madrid'de kilit rol oynayabilecek Japon ve Norveçli oyuncuları Ancelotti'nin elinin tersiyle itmesi düşündürücü olarak kabul edildi.

Takımla birlikte çıktığı ilk antrenmandan bu yana yıldız gibi parlayan ancak sakatlığı nedeniyle henüz Real Madrid formasını giyemeyen Arda Güler için Kubo ve Odegaard'ın başına gelenler bir işaret olabilir mi?

Bu soruyu soran İspanyol basını "Gerçek şu ki, Kubo ve Odegaard Bernabeu için fazlasıyla yeterli olduklarını kanıtladıkları için Arda Güler de, İtalyan teknik direktörün bu iki yıldızla yaşadığı başarısızlığa yakından bakmak zorunda kalacak" yorumunda bulundu.

Vinicius Junior'un yokluğunda bile Brahim Diaz'ın ancak üç beş dakika alabildiğine dikkat çekilen haberlerde Rodrygo kötü oynasa bile Brahim Diaz'a Ancelotti'nin güvenmediğine dikkat çekti.

Carlo Ancelotti ne Kubo'ya ne de Odegaard'a inanmamıştı. Görünen o ki Brahim Diaz'ın yeteneğine de güvenmiyor.

Peki ya Arda Güler?

Florentino Perez'in Bellingham'ı saymazsak bu yaz için en heyecan verici ve en şaşırtıcı transferi olan Arda Güler, gençlerle güven sorunu yaşayan Ancelotti'nin güvenini sağlayabilecek mi?

İspanyol basınına göre Arda, Carlo'yla bu sorunları yaşayacak. Tıpkı Arda Güler gibi bir solak olan Odegaard ise buna en çarpıcı örnek olarak görünüyor.

Kaynak: Haber Global TV

Real Madrid Arda Güler Carlo Ancelotti Odegaard futbol La Liga