Bombshell'in ilk fragmanı yayınlandı

Hollywood'un üç dev ismi Charlize Theron, Nicole Kidman ve Margot Robbie'yi bir araya getiren Bombshell'in ilk fragmanı yayınlandı. Başarılı kadın oyuncuları bir araya getiren film, yılın en iddialı yapımları arasında gösteriliyor.

Ünlü oyuncular Charlize Theron, Nicole Kidman ve Margot Robbie'nin başrollerinde yer aldığı Bombshell filminin ilk fragmanı ortaya çıktı. Biyografik dram türündeki film, Fox News'un kadın personelinin, Roger Ailes'la çöküşünü beyaz perdeye taşıyor. Tanınamayacak kadar değişen Charlize Theron'un Fox'tan NBC'e geçiş yapan haber sunucusu Megyn Kelly'i, Nicole Kidman'ın televizyon yorumcusu Gretchen Carlson'ı ve Margot Robbie'nin kurgusal Fox News yapımcısı Kayla Pospisil'i canlandırdığı biyografik yapımda, kadın çalışanlarına yıllarca uyguladığı cinsel tacizlerin ortaya çıkmasıyla birlikte kovulan Fox News CEO'su Roger Ailes'a ise John Lithgow hayat veriyor. 

Filmin yönetmen koltuğunda Jay Roach otururken, oyuncuları arasında Allison Janney, Alice Eve, Kate McKinnon, Connie Britton, Alanna Ubach, Malcolm McDowell, Mark Duplass ve Stephen Root gibi isimler bulunuyor.

Dram sevenlerin merakla beklediği film, ABD'de 20 Aralık'ta vizyona girecekken, Türkiye'deki gösterim tarihi henüz belli değil. 

Bombshell Charlize Theron Nicole Kidman Margot Robbie fragman