Astroloji: Haftalık burç yorumları (13-19 Ocak 2020)

Astroloji: Haftalık burç yorumları (13-19 Ocak 2020)

Bu hafta gökyüzü size neler söyleyecek, burcunuzu neler bekliyor? Astrolog Zeynep Özyörük, 13-19 Ocak 2020 haftası yükselen burç yorumlarını anlattı.

13-19 Ocak 2020 haftasında gökyüzünde yine gündem çok yoğun. Haftanın ilk yarısında Güneş - Satürn - Pluto kavuşumu yaşanacak. Üç eril enerjinin el ele vermesi ile güçler arası ittifaklar gündeme gelebilir. Aynı gün Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle, 7 Şubat'a kadar ilişkilerimizde daha fedakar, merhametli ve şefkat dolu davranacağız. Yardım için bağışta bulunabiliriz. 

Haftanın ikinci yarısında gündem daha yoğun olacak. 16 Ocak'ta Merkür Kova burcuna geçerken, Venüs, Uranüs'e yardım elini uzatacak. Hemen arkasından 17 Ocak'ta Terazi burcunda gerçekleşecek olan Son Dördün, tutulmanın etkisinde özellikle ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmeler alanında geçmiş düzeni terk etmemizi sağlayacak.

18 Ocak'ta Merkür, Chiron ile olumlu açı kurarken Uranüs ile çatışarak, beklenmedik haberler sonucu canımızın sıkılmasına neden olacak.

YÜKSELEN KOÇ BURCU YORUMLARI

Hafta, üç eril enerjinin kariyer ve statü alanında yan yana gelmesiyle başlayacak. Kendinizi üst düzey kişilere ispat ederken ve ciddi görüşmeler yaparken bulabilirsiniz. Venüs'un Balık burcuna geçmesiyle ilişkilerinizde daha içe kapanık ve kurban psikolojisinde hissedebilirsiniz. Platonik ve gizli ilişkiler, sözleşmeler, 7 Şubat'a kadar sizi meşgul edebilir.

Merkür Kova burcuna geçerken, 3 Şubat'a kadar internet üzerinden, gruplar içinde veya kitlesel iletişim araçlarından daha çok faydalanabilirsiniz. Gruplar içi iletişiminiz artarken, Mart ayında tekrar bu görüşmelerle ilgili yarım kalan konuları tamamlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Merkür, Şubat ayında retro harekete geçecek! Şimdiden söylemesi!

Diğer taraftan bir gelir kaynağını da bu süreçte kaybetmeniz mümkün. Gelirlerinizde sürpriz değişiklikler olabilir.

Terazi burcundaki Son Dördün, Ay tutulmasının yarattığı enerjiyle ikili ilişkiler ve ortaklıklar alanında bazı terk edişler getirebilir. Bazı kontrat ve anlaşmalarınızı sonlandırabilirsiniz.

Hafta sonu işinizle ve ya sağlığınızla ilgili aldığınız bir haber canınızı sıkabilir, maddi endişelerinizi artırabilir.

YÜKSELEN BOĞA

Hafta, üç eril enerjinin uzaklar, seyahatler, iş konuları alanında yan yana gelmesiyle başlayacak. Kendinizi seyahatler sonucu uzaklarda üst düzeylere ispat ederken ve ciddi görüşmeler yaparken bulabilirsiniz. Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle 7 Şubat'a kadar, daha spiritüel ve daha sanatsal ilişkiler ve aktiviteler içinde bulabilirsiniz.

Merkür Kova burcuna geçerken, 3 Şubat'a kadar üst düzey otoritelerle olan iletişiminizi artırabilirsiniz. Analitik yeteneklerinizi ispatlayarak daha fazla gelir talep edebilirsiniz. Mart ayında tekrar bu görüşmelerle ilgili yarım kalan konuları tamamlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Merkür, Şubat ayında retro harekete geçecek! Şimdiden söylemesi!

Diğer taraftan potansiyel bir partner ile sürpriz bir karşılaşma ayaklarınızı yerden kesebilir.

Terazi burcundaki Son Dördün, Ay tutulmasının yarattığı enerjiyle çalışma koşullarınız ve anlaşmalarınız alanında bazı vazgeçişleri getirebilir. Bazı çalışma arkadaşlarıyla olan ilişkinizi ve irtibatınızı kesebilirsiniz.

Hafta sonu çocuklar veya aşk hayatınızla bağlantılı alacağınız bir haber güvenlik alanlarınızı sarsabilir!

YÜKSELEN İKİZLER 

Hafta, üç eril enerjinin finansal kararlar, harcamalar ve krediler alanında yan yana gelmesiyle başlayacak. Kardeşler, aile, ev, yuva, ebeveynler ile ilgili harcamalar ön plana çıkabilir. Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle 7 Şubat'a kadar ilişkilerinizde merhamet ve şefkat dolu bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Özellikle aşk hayatınızda çok daha romantik olabilirsiniz. İş yerinde yükselişe geçebilirsiniz.

Merkür Kova burcuna geçerken, 3 Şubat'a kadar, uzaklarla olan iletişiminizi artırabilirsiniz. Seyahatleriniz artabilir. Evinizden uzaklaşabilirsiniz. Mart ayında tekrar bu ziyaretlerle ilgili yarım kalan konuları tamamlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Merkür, Şubat ayında retro harekete geçecek! Şimdiden söylemesi!

Diğer taraftan başarılarınız, üst düzeyin dikkatini çekebilir, aşk hayatınızda ise ilişkinizi daha fazla göz önünde yaşamayı tercih edebilirsiniz.

Terazi burcundaki Son Dördün, Ay tutulmasının yarattığı enerjiyle aşk hayatınız ve çocuklar, hobiler, alanında bazı maddi yenilikleri getirebilir. İlişki ile ilgili stratejinizi değiştirebilirsiniz.

Hafta sonu uzaklardan alacağınız bir haber, maddi açıdan canınızı biraz sıkabilir!

YÜKSELEN YENGEÇ

Hafta, üç eril enerjinin evlilik, ilişkiler, ortaklıklar ve sözleşmeler alanında yan yana gelmesiyle başlayacak. Maddi koşulların masaya yatırıldığı önemli bir görüşme yapabilirsiniz. Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle 7 Şubat'a kadar uzaktan yürüttüğünüz ilişkilerinizde daha merhametli ve şefkat dolu bir yaklaşım sergileyebilirsiniz. Diğer taraftan spiritüel uğraşılar veya kişilerle daha sık bir araya gelebilirsiniz. Kısa bir tatil sizi daha huzurlu hissettirebilir.

Merkür Kova burcuna geçerken, 3 Şubat'a kadar harcamalarınız ile ilgili detaylı bir çalışma yapabilirsiniz. Kredi ve banka, kardeşlerle ortak olan sermayeler alanında birtakım evraklarla ilgilenebilirsiniz. Mart ayında tekrar bu görüşmelerle ilgili yarım kalan konuları tamamlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Merkür Şubat ayında retro harekete geçecek! Şimdiden söylemesi!

Diğer taraftan haftanın ikinci yarısında beklenmedik bir karşılaşma aşk sinyalleri verebilir.

Terazi burcundaki Son Dördün, Ay tutulmasının yarattığı enerjiyle aileniz, yuvanız ve evinizin kontratıyla ilgili bir sonlanma ve terk ediş getirirken, hafta sonu finansal konularla ilgili can sıkıcı haberler, sosyalleşmenizi kısıtlayabilir.

YÜKSELEN ASLAN

Hafta, üç eril enerjinin çalışma ortamında yan yana gelmesiyle başlayacak. Pozisyonunuz, göreviniz, çalışma şartlarınızın masaya yatırıldığı önemli bir görüşme olabilir. Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle 7 Şubat'a kadar başarılarınızın karşılığını maddi olarak alabilirsiniz. İkramiye, prim, maaş artışı gündeme gelebilir. Diğer taraftan kardeş ve yakın akrabaların işleriyle ilgili olumlu süreçler başlayabilir.

Merkür Kova burcuna geçerken, 3 Şubat'a kadar, partnerinizle daha fazla iletişim kurabilirsiniz. Hem maddi hem gelecek planları önem kazanacak. Mart ayında tekrar bu görüşmelerle ilgili yarım kalan konuları tamamlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Merkür Şubat ayında retro harekete geçecek! Şimdiden söylemesi!

Diğer taraftan haftanın ikinci yarısında beklenmedik maddi sürprizler sizi çok mutlu edebilir. Hediyeler, ödüller alabilirsiniz.

Terazi burcundaki Son Dördün, Ay tutulmasının yarattığı enerjiyle kardeşler, yakın çevre, aileniz ile ilgili bir kontrat, sözleşme veya yasal süreç ile ilgili bir sonlanma getirirken, hafta sonu partneriniz veya ortağınızla sürpriz bir tartışma yaşamanız olası. Sinirlerinize hakim olmayı ihmal etmeyin!

YÜKSELEN BAŞAK

Hafta, üç eril enerjinin iş, hobiler, çocuklar alanında yan yana gelmesiyle başlayacak. Uzun zamandan beri soluksuz çalıştığınız konular masaya yatırılabilir. Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle 7 Şubat'a kadar partnerinizle olan ilişkiniz daha şefkat ve merhamet dolu olacak. Uzaklarla bağlantılı konular ve maddi koşullar buna etken olabilir.

Merkür Kova burcuna geçerken, 3 Şubat'a kadar çalışma arkadaşlarınızla, günlük düzeniniz, sağlığınız gibi konularda daha fazla iletişim kurabilirsiniz. Mart ayında tekrar bu görüşmelerle ilgili yarım kalan konuları tamamlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Merkür Şubat ayında retro harekete geçecek! Şimdiden söylemesi!

Diğer taraftan haftanın ikinci yarısında sürpriz bir karşılaşma veya paranın gelişi sizi mutlu edebilir.

Terazi burcundaki Son Dördün, Ay tutulmasının yarattığı enerjiyle gelirler ve kazançlar ile ilgili bir kontrat, sözleşme, ortaklık veya yasal süreç ile ilgili bir sonlanma getirirken, hafta sonu iş konularındaki sürpriz bir gelişme canınızı sıkabilir!

YÜKSELEN TERAZİ

Hafta, üç eril enerjinin aile, yuva, evdeki iş yükünüz ve sorumluluklarınız alanında yan yana gelmesiyle başlayacak. Evde bir dostunuzu veya akrabanızı ağırlamak durumunda kalabilirsiniz. Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle 7 Şubat'a kadar çalışma koşullarınız, şartlarınız, sizi çok daha mutlu ve huzurlu kılacak. Çalışma arkadaşlarınızla olan ilişkiniz sizi çok memnun edebilir.

Merkür Kova burcuna geçerken, 3 Şubat'a kadar çocuklarınızla veya hobileriniz ile ilgili daha fazla iletişim kurabilirsiniz. Mart ayında tekrar bu görüşmelerle ilgili yarım kalan konuları tamamlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Merkür Şubat ayında retro harekete geçecek! Şimdiden söylemesi!

Diğer taraftan haftanın ikinci yarısında sürpriz maddi destekler sizi mutlu ederken, bazılarınız çalışma ortamında yeni bir aşk potansiyeli ile karşılaşabilir.

Terazi burcundaki Son Dördün ise, Ay tutulmasının yarattığı enerjiyle toplumun ve sosyal çevrenin daha fazla ilgisini çekme konusunda farklı bir stratejiye adım attırabilir. Uzaklardan alacağınız bir haber, maddi alanda keyfinizi kaçırabilir!

YÜKSELEN AKREP

Hafta, üç eril enerjinin kariyer, görevler, iş ve otoritelerle olan iletişiminiz alanında yan yana gelmesiyle başlayacak. Kariyeriniz konusunda üst düzey yöneticiler tarafından oldukça baskı ve stres altında bırakılabilirsiniz. Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle 7 Şubat'a kadar çocuklar ve aşk hayatı sizin için daha besleyici olacak. Partnerinizle aşk ve romantizm dolu bir süreç başlıyor.

Merkür Kova burcuna geçerken, 3 Şubat'a kadar aileniz ile yuvanız, yer değişikliği, taşınma gibi konularda daha fazla iletişim kurabilirsiniz. Mart ayında tekrar bu görüşmelerle ilgili yarım kalan konuları tamamlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Merkür Şubat ayında retro harekete geçecek! Şimdiden söylemesi!

Diğer taraftan haftanın ikinci yarısında partneriniz ile sürprizlere açık olmalısınız. Ayağınız yerden kesilebilir.

Terazi burcundaki Son Dördün ise, Ay tutulmasının yarattığı enerjiyle uzaktan yürüttüğünüz bazı ilişkiler konusunda yön değiştirmenize neden olabilir. Aile içi tartışmalara sebep olacak sürpriz haberler hafta sonu canınızı sıkabilir!

YÜKSELEN YAY

Hafta, üç eril enerjinin gelirler, kazançlar, para ile ilgili sorumluluklar alanında yan yana gelmesiyle başlayacak. Uzaklardan elde ettiğiniz kazançları yönetme konusunda birtakım kararlar alabilirsiniz. Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle 7 Şubat'a kadar aileniz, yuvanız içinde kendinizi çok huzurlu hissedebilirsiniz. Arkadaşlarınızı evinize davet edebilirsiniz.

Merkür Kova burcuna geçerken, 3 Şubat'a kadar partnerinizle, ortağınızla kariyer ve iş gibi konularda daha fazla iletişim kurabilirsiniz. Mart ayında tekrar bu görüşmelerle ilgili yarım kalan konuları tamamlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Merkür Şubat ayında retro harekete geçecek! Şimdiden söylemesi!

Diğer taraftan haftanın ikinci yarısında sürpriz iş fırsatları yakalayabilirsiniz.

Terazi burcundaki Son Dördün ise, Ay tutulmasının yarattığı enerjiyle sosyal ortamlar, aktiviteler ve arkadaş grupları içindeki harcamalarınızda farklı bir strateji benimsemenize neden olabilir. Hafta sonu ortağınızdan alacağınız bir haber huzurunuzu kaçırabilir.

YÜKSELEN OĞLAK

Hafta, üç eril enerjinin gelirler, özel hayatınız, kurduğunuz yeni düzen alanında yan yana gelmesiyle başlayacak. Yaşamınızı tamamen değiştirecek yatırımlardan memnun kalabilirsiniz. Aynı gün, Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle 7 Şubat'a kadar yakın çevreniz, kardeşleriniz ile olan ilişkiniz sevgi ve merhamet dolu olacak. Üst düzey yöneticiler bu süreçte yaratıcılığınızdan memnun kalabilir.

Merkür Kova burcuna geçerken, 3 Şubat'a kadar gelirler ve kazançlar gibi konularda daha fazla iletişim kurabilirsiniz. Gelir elde etmek için fikirler kovalayabilirisiniz. Mart ayında tekrar bu görüşmelerle ilgili yarım kalan konuları tamamlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Merkür Şubat ayında retro harekete geçecek! Şimdiden söylemesi!

Diğer taraftan haftanın ikinci yarısında yakın çevrenizden birisiyle sürpriz bir tanışma, karşılaşma ayağınızı yerden kesebilir.

Terazi burcundaki Son Dördün ise, Ay tutulmasının yarattığı enerjiyle ortaklıklar ve sözleşmeler konusunda kariyer alanında farklı bir strateji benimsemenize neden olabilir. Hafta sonu maddi konularla ilgili alacağınız bir haber canınızı sıkabilir.

YÜKSELEN KOVA

Hafta, üç eril enerjinin arka planda ve gizli yürütülen iş ve kariyer konularında yan yana gelmesiyle başlayacak. Partneriniz bu konuda size tam destek olabilir. Aynı gün, Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle 7 Şubat'a kadar maddi koşullarda olumlu gelişmeler yaşayabilirsiniz. Uzaklardan ve ailenizden alacağınız maddi destek sizi mutlu edecek.

Merkür Kova burcuna geçerken, 3 Şubat'a kadar eğitim, öğretim, iletişim becerileriniz ve bilgisayar donanımınız gibi konulara daha fazla kafa yoracaksınız! Mart ayında tekrar bu görüşmelerle ilgili yarım kalan konuları tamamlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Merkür Şubat ayında retro harekete geçecek! Şimdiden söylemesi!

Diğer taraftan haftanın ikinci yarısında sürpriz bir para sizi çok mutlu edebilir.

Terazi burcundaki Son Dördün ise, Ay tutulmasının yarattığı enerjiyle uzaktan yürüttüğünüz ilişkinizde alanında farklı bir strateji benimsemenize neden olabilir. Hafta sonu yapacağınız birtakım konuşmalar yazışmalar huzurunuzu kaçırabilir.

YÜKSELEN BALIK

Hafta, üç eril enerjinin kariyer ve sosyal çevrenizde yan yana gelmesiyle başlayacak. Önemli üst düzey yöneticiler ve iş çevreniz ile katılacağınız organizasyonlarda parlamak ve potansiyelinizi göstermek isteyebilirsiniz. Aynı gün, Venüs'ün Balık burcuna geçmesiyle 7 Şubat'a kadar daha fazla görünümünüze ve kişisel bakımınıza önem verebilirsiniz. Kozmetiğe para harcayabilirsiniz.

Merkür Kova burcuna geçerken, 3 Şubat'a kadar eviniz, aileniz, yuvanız ve partneriniz ile ilgili birtakım değerlendirmeler yapmak isteyebilirsiniz. Bu düşünceleri şimdilik kimseyle paylaşmayı tercih etmeyeceksiniz. Mart ayında tekrar bu fikirlerle ilgili yarım kalan konuları tamamlamanız gerektiğini bilmelisiniz. Merkür Şubat ayında retro harekete geçecek! Şimdiden söylemesi!

Diğer taraftan haftanın ikinci yarısında yakın çevrenizden yeni birisi ile karşılaşmanız kafanızı karıştırabilir.

Terazi burcundaki Son Dördün ise, partnerinizle olan ortak sermayenizi  farklı bir strateji ile benimsemenize neden olabilir. Hafta sonu ilişkiniz, yer değişikliği veya taşınma ile ilgili konularda sınanabilir.

ZEYNEP ÖZYÖRÜK

Astroloji haftalık burç yorumları burç