Astroloji: Günlük burç yorumları (9 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (9 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 9 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 9 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 9 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Bugün kendinizi biraz gergin hissedebilirsiniz. Maddi konularda risk almak istemeyeceksiniz. Sorumluluklarınızı yerine getirebileceğiniz bir gündesiniz.

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Bugün Ay, Boğa burcunda ilerliyor. Bu da, konfor isteğinizin artmasına neden olacak. Partneriniz varsa onunla birlikte sakin ve güzel bir gün geçirmek isteyeceksiniz. 

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Kendinizi sağlama almak için tüm gün kafa yoracaksınız. Bugün yönetici gezegeniniz Merkür Yay burcuna geçiş yapıyor. Gezegenin konumu sayesinde hırsla ve metotlu bir şekilde işlerinize dört elle sarılacaksınız. 

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Bugün projelerinizi sağlamlaştırmak için istikrarlı bir şekilde harekete geçebilirsiniz. Akşam saatlerine doğru maddi ve manevi konularda fedakarlıklar yapmak isteyebilirsiniz.

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Uzun süredir sağlık konularında yaşadığınız sorunlar keyfinizi kaçırabilir. Bugün dışarıda olmak, huzurlu bir gün geçirmek isteyeceksiniz. Akşam saatlerinde ise günlük işlerinize odaklanacaksınız. 

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün yönetici gezegeniniz Merkür Yay burcuna geçiş yapacak. Hukuksal konular ya da akademik konularla ilgili kararlı tavırlarınızla dikkat çekeceksiniz. Öğle saatlerinde öfke patlamalarına karşı dikkatli olmalısınız. 

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Güne pozitif bir enerjiyle başlıyorsunuz. Yardıma ihtiyacı olanları düşüneceğiniz, bu konuda adımlar atmak isteyeceğiniz bir gündesiniz. Partnerinizle birlikte keyifli vakitler geçirebilir, romantik bir akşam yemeği yiyebilirsiniz.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Aşk hayatında düşüncesizce çıkışlar yapabilir, partnerinizle aranızda tansiyonu yüksek tartışmaların başlamasına sebep olabilirsiniz. Öğleden sonra oluşacak pozitif açılar sayesinde durumu toparlayacaksınız.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün Merkür sizin burcunuza geçiş yapıyor. Öğleden sonra sezgilerinizi ve sanatsal yaratıcılığınızı ortaya koyabileceğin enerjiler altındasınız. Sanat dallarından birisiyle ilgileniyorsanız, bu etkileri değerlendirebilirsiniz. 

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Bugün maddi kaynaklarınızı değerlendirebilir, biraz değişken ve gergin bir tavırda olabilirsiniz. Dikkatli ve disiplinli şekilde işlerinizi halletmek, geç saatlere kadar çalışmak isteyeceksiniz.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Haftanın ilk gününde sizi rahatsız edecek şeyleri kendinizden uzaklaştırıyorsunuz. Öğleden sonra ise ilişkiler adına olumlu enerjiler altındasınız. 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Hayal gücünüzün ve estetik zevkinizin çok yüksek olduğu bugün yaratıcı şeylerle uğraşmak isteyebilirsiniz. İlişkiniz adına da destekleyici enerjiler altındasınız.


astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları