Astroloji: Günlük burç yorumları (8 Aralık 2019)

Astroloji: Günlük burç yorumları (8 Aralık 2019)

Bugün gökyüzü sizin için neler söylüyor, burcunuzu neler bekliyor? Hepsi ve daha fazlası 8 Aralık günlük burç yorumlarında...

Bugün hangi burcu neler bekliyor? 8 Aralık günlük burç yorumlarına göre hangi burç nelere dikkat etmeli? İşte, 8 Aralık günlük burç yorumlarınız...

YÜKSELEN KOÇ VE KOÇ BURCU (21 MART - 20 NİSAN)

Haftanın son gününe gergin bir giriş yapabilirsiniz. Otorite konumunda bulunan kişilerin size karşı uyarılarda bulunma ihtimali bulunuyor. Koşullar ne kadar zorlayıcı olsa da sorunların üstesinden gelmek için çaba sarf etmelisiniz. 

YÜKSELEN BOĞA VE BOĞA BURCU (21 NİSAN - 21 MAYIS)

Haftanın son gününde, yakın çevrenizle aranızdaki iletişimin daha iyi olmasına özen göstermelisiniz. Bu noktada herhangi bir aksaklık yaşarsanız, kendinizi çok da iyi hissetmezsiniz. Olgun ve mantıklı kararlar almanız gerekiyor.

YÜKSELEN İKİZLER VE İKİZLER BURCU (22 MAYIS - 22 HAZİRAN)

Haftanın son gününde, problemleri çok fazla büyütmemeniz ve olgun davranışlar ortaya koymanız gerekiyor. Akşam saatlerinde ise hassasiyetiniz biraz daha artabilir. 

YÜKSELEN YENGEÇ VE YENGEÇ BURCU (23 HAZİRAN - 22 TEMMUZ) 

Haftanın son gününde, sosyal hayatınızla ilgili konularda kendinizi biraz daha iyi hissedeceksiniz. Bugün geçmişte yaşadığınız olumsuz olaylarla da bağınızı koparmanız gerekiyor. Her ne olursa olsun, kararlı olmalısınız. 

YÜKSELEN ASLAN VE ASLAN BURCU (23 TEMMUZ – 22 AĞUSTOS)

Haftanın son gününde, kafanızı toparlamayı ve odaklanmayı başarıyorsunuz. Huzurunuzu kaçıran konularda artık daha dengeli davranmaya başlıyorsunuz. Pozitif bakış açınız, gün içerisindeki en büyük yardımcınız olabilir.

YÜKSELEN BAŞAK VE BAŞAK BURCU (23 AĞUSTOS – 22 EYLÜL)

Bugün önceliklerinizi yeniden belirleyeceksiniz. Sürekli hareket halinde olacağınız ve kişisel olarak yarar sağlayabileceğiniz bir gündesiniz. Maddi konularda abartıdan olabildiğince uzaklaşmalı, tutarlı olmanın yollarını aramalısınız.

YÜKSELEN TERAZİ VE TERAZİ BURCU (23 EYLÜL – 22 EKİM)

Bugün maddi kaynaklarınızı korumak isteyeceksiniz. Öğleden sonra huzursuz enerjiler altında olabilirsiniz. Kendini iyi hissetmek için yemek yeme konusunu biraz abartabilirsiniz, sağlığınız için dikkatli olmanızda fayda var.

YÜKSELEN AKREP VE AKREP BURCU (23 EKİM – 21 KASIM)

Haftanın son gününde, aile büyüklerinizle aranızda herhangi bir sorun yaşanmaması için yaklaşımlarınızı da belirli ölçülerde değiştirmelisiniz. Programlı hareket ettiğiniz sürece yaşamınızı dengeleyebilirsiniz.

YÜKSELEN YAY VE YAY BURCU (22 KASIM - 21 ARALIK)

Bugün gezegenlerden alacak olduğunuz etkiyle beraber kendinizi ifade etme noktasında sorunlar yaşayabilirsiniz. Dikkatsizlikten uzak durmanız ve yaşamsal konularda kararlı hareket etmeniz gereken bir gündesiniz. 

YÜKSELEN OĞLAK VE OĞLAK BURCU (22 ARALIK - 21 OCAK)

Haftanın son gününde, hayata daha farklı bakmaya başlıyorsunuz. Aileniz veya partnerinizle birlikte bir plan yapmak isteyeceksiniz. Bugün daha bilinçli ve kararlı hareket etmeniz gerekiyor.

YÜKSELEN KOVA VE KOVA BURCU(22 OCAK - 19 ŞUBAT)

Haftanın son gününde, gündelik işlerinizi dilediğiniz gibi planlayabileceksiniz. Ayrıca, yaşamsal konularda sizi tedirgin eden hemen her şeyi de çözümleme şansınız var. 

YÜKSELEN BALIK VE BALIK BURCU (20 ŞUBAT - 20 MART)

Bugün, ikili ilişkilerde kendinize haksızlık etmemeli ve mantıklı davranışlar ortaya koymalısınız. Ruhsal huzursuzluklarınızı gidermeyi başardığınız sürece rahat edebilirsiniz.

astroloji 2019 günlük burç yorumları burç yorumları koç burcu boğa burcu ikizler burcu yengeç burcu aslan burcu başak burcu Aralık 2019 burç yorumları